De ce a ținut Paula Seling secret faptul că a adoptat o fetiță, în urmă cu 6 ani. Primele imagini cu Elena

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Joi, 22 decembrie 2022, 12:03

Cântăreața Paula Seling (43 de ani) a anunțat, pentru prima dată, că în urmă cu 6 ani a adoptat o fetiță, pe numele său Elena. Primele imagini cu micuța au apărut, în exclusivitate, pe coperta lunii ianuarie 2023 a revistei VIVA!

Într-o superexclusivitate, VIVA.RO anunță vestea finalului de an în lumea celebrităților. Cântăreața Paula Seling a adoptat, în urmă cu șase ani, o fetiță, despre care nimeni nu a știut nimic, până astăzi. Primele imagini cu artista și Elena apar în premieră în ediția de ianuarie a revistei, acum pe piață.

VEZI PRIMELE IMAGINI cu fetița adoptată de Paula Seling SI POVESTEA INTEGRALĂ PE VIVA.RO

Paula Seling a adoptat o fetiță, în urmă cu 6 ani

În interviul oferit în exclusivitate, Paula Seling a vorbit despre fetița pe care a adoptat-o, Elena. Artista spune că micuța a intrat în familia ei în urmă cu șase ani, iar în ultima perioadă aceasta a ținut ca lumea să afle de existența ei.

Citește și: Paula Seling, într-o rochie de prințesă, cu care a atras aprecierile internauților: ”Ești superbă”

„Elena este în familia noastră de șase ani. Schimbarea vine doar în prezentarea ei în fața publicului. Am considerat important, până acum, să ne dăm timp de a se așeza toate în familia noastră, de a crește și de a fi suficient de matură încât să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în viața publică. În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea. Și, iată, fata noastră superbă a crescut și ne bucurăm enorm de Elena!”, a mărturisit Paula Seling, în exclusivitate, pentru Viva.ro.

De ce a ținut Paula Seling secret faptul că a adoptat un copil

Paula Seling spune că a ales să fie discretă și să nu spună acest lucru în spațiul public ca urmare a unei întâmplări nedorite. Artista povestește că în timp ce Elena era la o grădiniță, copila a avut parte de un eveniment care a marcat-o, venind acasă plângând

„Viața unui copil în situația Elenei este destul de complicată, copiii, uneori, preiau discuții din cadrul familial și pot să se necăjească unii pe alții, în comunitate”, a povestit cântăreața.

Citește și: Paula Seling, primul interviu după ce s-a speculat că a divorțat. Mărturii despre căsătoria cu Radu Bucura

Cântăreața s-ar fi despărțit de soțul ei, Radu Bucura

După ce s-a spus că a divorțat, Paula Seling a făcut primele declarațiile despre relația cu Radu Bucura, cel care i-a fost soț timp de 17 ani.

Paula Seling, în vârstă de 43 ani, a fost invitata lui Horia Brenciu la podcastul „Lucruri Simple”. Pentru prima oară de când s-a spus că a divorțat de partenerul ei de viață, Radu Bucura, artista a vorbit despre relația cu acesta.

VEZI PRIMELE IMAGINI cu fetița adoptată de Paula Seling SI POVESTEA INTEGRALĂ PE VIVA.RO

Sursă fotografii: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter