Kim Kardashian și Kanye West s-au despărțit. Fostul cuplu are împreună 4 copii

De Adelina Duinea, pe

Kim Kardashian (40 de ani) și Kanye West (43 de ani) divorțează după un mariaj de 6 ani și o relație de 8. E! a dezvăluit din ce motive vedeta de reality-show nu a depus încă actele de divorț.

Kim Kardashian și Kanye West s-au despărțit. Fostul cuplu are împreună 4 copii

Kim și Kanye și-au confirmat relația în luna aprilie a anului 2012. Împreună au patru copii, două fiice și doi fii, North West (7 ani), Saint West (5 ani), Chicago West (2 ani) și Psalm West (1 an).

„Au ajuns într-un punct în care nu au mai petrecut timp împreună în calitate de cuplu căsătorit de luni bune”, a declarat o sursă pentru E! News. „S-au mai întâlnit pentru binele copiilor lor, însă locuiesc separat. Kim știe că mariajul lor s-a sfârșit. Știe de ceva timp.”

Așadar, ce o oprește să depună actele de divorț? „Vrea să fie sigură că ia decizia corectă pentru copii”, a mai spus sursa. „Nu mai este vorba despre căsnicie.

Întotdeauna va ține la Kanye însă relația lor s-a sfârșit. Kim se concentrează pe ce este mai bine pentru copii. Este o decizie dificilă pentru ea.”

În ultimele luni, relația lor a fost supusă mai multor provocări. În luna iulie a anului trecut, Kim a vorbit pentru prima dată despre o serie de mesaje publicate de rapper pe Twitter, mesaje în care spunea că era controlat de familia lui Kim.

„Așa cum mulți dintre voi deja știți, Kanye suferă de bipolaritate. (…) Este o boală complicată și greu de înțeles”, a spus atunci. În finalul mesajului, Kim a mărturisit că a decis să vorbească despre respectivele mesaje pentru a înlătura stigma care înconjoară bolile mentale.

Ulterior, perechea părea să se fi împăcat. Anul trecut, pentru aniversarea ei de 40 de ani, Kanye i-a oferit cadou o hologramă cu tatăl ei, Robert Kardashian, care s-a stins din viață în anul 2003.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum au petrecut Cleopatra Stratan și Edward Sanda primul Crăciun împreună

Cum a schimbat-o pe Andreea Marin relația cu Adrian Brâncoveanu?

Tily Niculae, soțul și copiii, depistați pozitiv cu COVID-19: „Nu-mi vine să cred că este povestea noastră”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter