Kim Kardashian nu mai postează în timp real pe Instagram. Care este motivul

De Mădălina Manole, pe
Kim Kardashian nu mai postează în timp real pe Instagram. Vedeta a explicat care este motivul acestei restricții pe care și-a impus-o.

Kim Kardashian este una dintre cele populare vedete pe rețelele de socializare, fiind urmărită pe Instagram de 151 de milioane de oameni. Vedeta, însă, a renunțat să mai folosească la adevărata valoare Instagram Stories, funcția care-ți permite să postezi pentru 24 de ore activitățile întreprinse și astfel să-ți ții la curent fanii cu ceea ce faci în timp real.

Kim Kardashian a fost prezentă miercuri la conferința New York Times DealBook, unde a vorbit despre rolul pe care social media l-a jucat în viața ei și în construirea imperiului Kardashian-Jenner. În timpul interviului, starul de reality-show a dezvăluit că nu mai postează în timp real pe Instagram Stories de când a fost jefuită la Paris, în 2016: „Am învățat prin experiența traumatică pe care am avut-o când am fost jefuită că oamenii chiar îmi știau fiecare mișcare. Știau ce am mâncat, știau unde sunt, știau ce fac, iar asta pentru mine s-a schimbat”, – a declarat Kim Kardashian.

Kim Kardashian a fost amenințată în 2016 cu arma într-un hotel din Paris de indivizi deghizaţi în poliţişti şi a fost legată la gură, încătuşată şi imobilizată în cadă. În cele din urmă, ea a reușit să scape de cătuşe şi să ţipe după ajutor. Hoţii au furat bjiuterii în valoare de milioane de lire sterline şi două telefoane mobile: „În continuare vreau ca oamenii să simtă că fac alături de mine o călătorie, dar pot să înregistrez un video acum și apoi să îl postez 30 de minute mai târziu, când am plecat din acea locație, pentru a avea mai multă intimitate”, a mai spus Kim Kardashian cu privire la postările ei pe Instagram.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter