Kelly Rowland va deveni mamă pentru a doua oară

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 01 februarie 2021, 12:28

Kelly Rowland (39 de ani) va deveni mamă pentru a doua oară alături de soțul ei, managerul Tim Weatherspoon.

Kelly Rowland va deveni mamă pentru a doua oară

Artista a dezvăluit în mediul online miercuri, 7 octombrie, că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Primele imagini cu burtica au fost surprinse de revista Women’s Health.

„SURPRIZĂ”, a scris solista pe Instagram, în dreptul copertei de noiembrie a publicației. Kelly și Tim mai au împreună un fiu, Titan Weatherspoon, în vârstă de 6 ani.

„Vorbisem degajat despre asta (sarcină) când a început pandemia de coronavirus”, a mărturisit Kelly pentru Women’s Health.

„Și ne-am zis: «Hai să vedem ce se întâmplă».” Solista mai mărturisește că nu și-a dorit să împărtășească frumoasa veste într-un moment în care lumea era cutremurată de efectele negative ale pandemiei.

„Dar vreau totuși să le amintesc oamenilor cât de importantă este viața”, a notat. „Și să poți avea un copil … Urmează să împlinesc 40 de ani în februarie 2021. Să am grijă de mine înseamnă enorm.”

 „M-am gândit că fanii mei vor fi atât de dezamăgiți. Ei voiau un album întâi și vor primi un copil”, a mai explicat. „Până la urmă, vor primi și albumul și un copil.”

Foto: Instagram

Citește și:

Prima declarație a lui Pavel Stratan după logodna Cleopatrei cu Edward Sanda

Ilinca Vandici, despre depresia prin care a trecut: „Soțul a remarcat că este o problema cu mine, de care nici eu nu știam”

Walter Zenga a confirmat despărțirea de Raluca: „Soția mea este schimbată radical”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter