Katy Perry i-a oferit o crenguță de măslin și o scrisoare lui Taylor Swift

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 09 mai 2018, 13:55
Momentele de tensiune și neînțelegeri dintre Katy Perry și Taylor Swift sunt pe cale de a fi date uitării. Pasul spre împăcare a fost făcut de Katy care i-a trimis rivalei sale o crenguță de măslin.

Se pare că Swift a acceptat atât crenguța (semnul păcii) cât și scrisoarea pe care Pery i le-a trimis. Mai mult, ea a postat pe instagram o imagine cu cadourile primite.

Lângă fotografie a postat mesajul „Mulțumesc Katy”.

Citește și: Un bărbat a jefuit o bancă pentru a o impresiona pe Taylor Swift

Bună veche prietenă. M-am tot gândit la cele întâmplate între noi şi neînţelegerile pe care le-am avut şi am vrut să lăsăm totul deoparte”, se arată în scrisoarea lui Perry pentru Taylor.

În imagine se mai vede cum Katy îi spune lui Swift că îi pare rău pentru ceva anume, însă se întrerupe la aceste cuvinte.

Dar mesajul este clar: cele două stauri pop sunt pregătite să treacă peste certurile pe care le-au avut în ultimii ani și să redevină prietene.

Citește și: Katy Perry și-a uimit fanii cu un gest inedit. Vezi ce desert a preparat pentru ei

Neînţelegerile dintre cele două artiste au apărut încă din 2014 când Taylor Swift a mărturisit pentru Rolling Stone că piesa „Bad Blood” este scrisă pentru o artistă care „a încercat să-i saboteze” turneul.

După această serie de înţepături subtile din social media, Katy Perry a lansat piesa „Swish Swish”, în 2017, pe care i-a dedicat-o.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter