Un bărbat a încercat să intre în apartamentul cântăreței Taylor Swift

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 20 aprilie 2021, 14:36
Un bărbat a încercat să intre în apartamentul din New York al celebrei cântărețe Taylor Swift. Nu este pentru prima oară când artista se confruntă cu astfel de situații. 

Poliţia newyorkeză a fost alertată sâmbătă seară, după ce un bărbat a încercat să pătrundă în locuința lui Taylor Swift din Manhattan, New YorkHanks Johnson, în vârstă de 52 de ani, a fost reținut după ce o persoană a sunat la numărul de urgență și a raportat că cineva se află pe proprietata artistei fără permisiune.

Bărbatul a fost eliberat fără cauțiune, însă pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru pătrundere prin efracţie. Autoritățile nu au menționat unde se afla cântăreața în momentul producerii incidentului, potrivit BBC.

Nu este prima oară când Taylor Swift, prima artistă care a câştigat de trei ori prestigiosul premiu Grammy la categoria „albumul anului”, s-a confruntat de mai multe ori cu astfel de probleme.

Citește și: Cum a aflat Cătălin Botezatu că avea cancer. Medicii au crezut că are apendicită

Ce a pus regina Elisabeta a II-a pe sicriul prințului Philip, în semn de iubire

Alexandru Arșinel și soția sa, în spital cu COVID-19 după ce s-au vaccinat

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se pregătesc să devină din nou părinți: Ea-l mai vrea pe al 10-lea și gata!

Taylor Swift, hărțuită de mai mulți bărbați

În 2019, un fan a încercat să se strecoare în reședința vedetei din Westerly, Rhode Island, pentru a-i cere să se căsătorească cu el. Intrusul a fost arestat de poliție chiar când încerca să treacă de poarta principală a reședinței vedetei.

În 2018, un bărbat a fost reţinut după ce a încercat să dărâme uşa vedetei cu o lopată. Acesta a primit un ordin judecătoresc care îi interzicea să se mai apropie de domiciliul artistei, însă nu a ținut cont de el și a mai avut o tentativă de intrare prin efracţie. A fost condamnat la şase luni de închisoare și obligat să urmeze un tratament psihiatric.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter