Vrea Gabi Bădălău să se împace cu artista Claudia Pătrășcanu

De Unica.ro, pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au separat în anul 2019, iar în prezent luptă în instanță pentru custodia fiilor lor, Gabriel și Nicolas. Recent, o sursă a declarat în exclusivitate pentru Spynews că bărbatul ar vrea să se împace cu solista.

Sfârșitul anului 2020 și începutul anului acesta, Gabi Bădălău le-a petrecut în Dubai și în Maldive alături de Bianca Drăgușanu. După întoarcerea în țară, modelul a spus că trăiește „cea mai frumoasă perioadă” din viața ei.

Cu toate acestea, în a doua săptămână din luna februarie, Bianca și Gabi s-au despărțit. Apoi s-au împăcat, iar acum s-ar fi despărțit din nou. O sursă apropiată fostului cuplu a declarat că acesta ar vrea să se împace cu fosta soție.

Vrea Gabi Bădălău să se împace cu artista Claudia Pătrășcanu

În timpul unei discuții, Gabi Bădălău ar fi mărturisit: „Mai lasă-mă cu Bianca Drăgușanu, că eu pe Claudia am iubit-o și o s-o iubesc toată viața”. „Claudia Pătrășcanu este iubirea vieții mele”, ar fi spus Gabi Bădălău, potrivit Spynews.

Invitată în studio-ul Național FM într-o emisiune găzduită de fiica lui Adrian Enache, Diana, Claudia Pătrășcanu a publicat mai multe imagini cu un videoclip lansat cu 4 ani în urmă, în 2016, în timpul în care era însărcinată cu fiul cel mic, Nicolas.

Citește și:

Pippa Middleton, toată un zâmbet după nașterea celui de-al doilea copil

Alessia, fiica cea mare a Amaliei Năstase, bursieră la o prestigioasă școală de arte din Paris

Actrița Bella Thorne și iubitul ei s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă?

În videoclip apar imagini de la nunta perechii, iar piesa se numește Povestea noastră. „Când ne ținem de mână/ Zburăm împreună la stele/ Când mă strângi tot mai tare/ În brațele tale ne împlinim visele/ Pentru că inima mea e a ta/ Și inima ta e a mea;

Când zâmbim amândoi/ Din furtuni și din ploi/ Facem soare/ Când inima ta/ Cântă muzica mea/ Viața prinde culoare/ Inima mea e a ta/ Și inima ta e a mea”, este refrenul piesei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter