Taylor Swift și Joe Alwyn s-ar fi logodit. Artista și actorul formează un cuplu din 2017

De Unica.ro, pe

Taylor Swift (32 de ani) și Joe Alwyn (31 de ani) s-ar fi logodit, informează The Sun. Potrivit publicației britanice, actorul ar fi cerut-o în căsătorie pe solistă cu mai multe luni în urmă, însă perechea „le-a povestit” doar prietenilor foarte apropiați.

Taylor Swift și Joe Alwyn s-ar fi logodit. Artista și actorul formează un cuplu din 2017

„Mai exact, familiei restrânse și câtorva prieteni foarte vechi de încredere. Toți au jurat să păstreze secretul”, a declarat sursa, care a precizat că artista își poartă „frumosul inel” doar în privat. „Din nou, foarte puțini oameni știu detalii privind nunta, iar Taylor nici măcar nu le-a spus tuturor oamenilor din echipa ei despre logodnă”, a completat sursa.

„Vor ca iubirea lor să fie departe de camerele de filmat pe cât posibil. Este doar pentru ei. Când se vor căsători, în mod sigur nu va exista o copertă Vogue, Rolling Stone sau Hello! Magazine. Va fi ceva simplu și elegant, așa cum sunt și ei”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Angelina Jolie, trei căsătorii, trei „rochii” ieșite din comun. Ce a purtat actrița la cele trei cununii

Citește și: Brian Austin Green, fostul soț al lui Megan Fox, tată pentru a cincea oară. Prima imagine cu bebelușul

Citește și: Logodnica lui Tom Hiddleston, Zawe Ashton, este însărcinată. Acesta va fi primul copil al actorilor

În aprilie, întrebat dacă el și Taylor s-au logodit, Joe a declarat pentru WSJ. Magazine: „Adevărul este că, dacă ar fi adevărat, nu v-aș zice, iar dacă ar fi fals, tot nu v-aș zice”. Primele speculații privind logodna au apărut în februarie 2022.

Taylor și Joe formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood. „Sunt conștientă că oamenii au curiozități. Cred însă că am reușit să ne ținem cu succes viața intimă privată, prefer să vorbesc despre munca mea”, declara Taylor în 2018, pentru Vogue.

În martie 2021, în discursul de acceptare a trofeului pentru cel mai bun album al anului (Folklore), Taylor a declarat: „Îi mulțumesc lui Joe, prima persoană care ascultă tot ceea ce scriu. M-am distrat grozav scriind piese cu tine în carantină”.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter