Katie Holmes, fericită că divorţează de Tom Cruise

De Erika Chivu, pe

Ieri, la numai câteva zile după ce a anunţat că divorţează, Katie Holmes a apărut la o filmare zâmbitoare şi fără verighetă.
Katie Holmes nu pare supărată că divorţează. Din contră, ieri a apărut în public pentru prima oară de la anunţul divorţului părând fericită şi uşurată, ca şi cum ar fi scăpat de o mare povară.

Katie a ridicat de mai multe ori mâna stângă pentru ca cei prezenţi să observe că nu poartă nici inelul de logdnă, nici verigheta pe care nu le-a dat jos niciodată în cei cinci ani de căsnicie. De asemenea, Katie a purtat tocuri, ceea ce nu se întâmpla pe vremea când apărea la braţul lui Tom Cruise -actorul are numai 1,72 metri înălţime, pe când ea are 1,75.

Între timp Tom Cruise, care împlineşte azi 50 de ani, se află pe platou de filmare şi a declarat că este uimit şi rănit de vestea că soţia lui vrea să divorţeze.

Se pare că va fi un proces complicat şi neplăcut, care va implica şi Bicerica Scientologică din care Tom Cruise face parte. Katie, care a fost catolică, s-a convertit la Scientologie după căsătorie, dar se pare că nu a fost niciodată de acord cu această religie.

Deşi ea şi soţul ei nu mai au demult o relaţie bună, actriţa a decis să divorţeze acum pentru că Tom ar fi vrut să o trimită pe fetiţa lor de şase ani, Suri, la o şcoală de Scientologie. Katie Holmes speră să primească custodia exclusivă a micuţei ca să o „salveze” de Scientologie. De asemenea, tânăra de 33 de ani, şi-a angajat unii din cei mai buni avocaţi de divorţuri, semn că vrea să se aleagă cu multe milioane de dolari în urma divorţului.
Evident, Tom Cruise nu stă cu mâinile în sân şi speră să fie el cel care obţine custodia lui Suri. Războiul s-a declanşat deja, pentru că actriţa Katie Holmes este urmărită de o săptămână de mai multe maşini în care se află bărbaţi înarmaţi. Cel mai probabil este vorba de membri ai Bisericii Scientologice – se ştie că aceştia nu agrează nici divorţurile, nici foştii adepţi care vor să se retragă.
Kaie Holmes
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter