Producția filmului „Mission: Impossible 7″, oprită din nou după apariția unor cazuri de COVID-19 printre membrii echipei

De Unica.ro, pe
Filmările pentru pelicula „Mission: Impossible 7" au fost din nou oprite, după ce mai multe persoane au fost depistate cu COVID-19. Tom Cruise și restul echipei sale vor sta în izolare 14 zile. 

Pandemia de COVID-19 întrerupe din nou filmările pentru „Mission: Impossible 7/ Misiune Imposibilă 7″, ce se desfășoară în Marea Britanie. Potrivit The Sun, patru dansatoare au fost testate pozitiv, după ce Tom Cruise filmase alături de ele o scenă într-un club de noapte. Ulterior, alte zece persoane au aflat că sunt infectate cu virusul SARS-CoV-2. Toată echipa care lucrează pentru peliculă, formată din 60 de oameni, a fost nevoită să oprească munca și să se izoleze timp de 14 zile.

„Am oprit temporar producţia la Mission: Impossible 7 până la 14 iunie, din cauza rezultatului pozitiv la un test coronavirus de rutină. Urmăm toate protocoalele de siguranţă şi vom continua să monitorizăm situaţia”, a transmis un purtător de cuvânt pentru Paramount şi casa de producţie Skydance.

Citește și: Drama lui Mircea Solcanu după operația pe creier: Trăiesc din pensia de handicap şi sunt aproape surd

Oana Zăvoranu, adevărul despre divorțul de Pepe: „Eu nu l-am mai iubit”

Cristina Cioran, emoții în trimestrul al doilea de sarcină. „Mi se pare incredibil”

Tatăl cântăreței Elena Gheorghe, acuzat că a refuzat să însoțească un cortegiu funerar. Ce spune preotul Gheorghe

Tom Cruise, criză de nervi pe platourile de filmare de la „Mission: Impossible 7″

Nu este prima dată când filmările sunt oprite din cauza noului coronavirus. Producţia a suferit amânări după ce, în luna octombrie, 12 oameni de pe platoul de filmare din Italia au fost infectați.

În luna decembrie, The Sun a publicat o înregistrare audio în care Tom Cruise îşi mustra echipa pentru că nu a păstrat distanțarea socială. Furios, actorul i-a amenințat cu concedierea pe cei care nu respectă protocolul sanitar.

„Sunt la telefon cu fiecare studiou, în miez de noapte, cu companiile de asigurări, cu producătorii, care ne privesc și ne folosesc ca să le facem fimele. Noi creăm mii de locuri de muncă, nenorociților. Nu mai vreau să văd asta vreodată. Și dacă nu vă conformați, veți fi concediați. Nu închidem filmul ăsta! S-a înţeles? Dacă vă mai văd făcând asta o dată, ați plecat. Asta e! Și tu, și tu! Și tu, să nu mai faci asta niciodată”, a strigat Tom Cruise la colegii lui, după ce a surprins doi membri ai echipei de filmare că nu respectau regulile distanțării.

Filmările pentru pelicula regizată de Christopher McQuarrie, care ar trebui să fie lansată în mai 2022, au fost amânate și în februarie 2020, atunci când a izbucnit pandemia de COVID-19. Tom Cruise a stat atunci izolat într-un hotel de lux din Veneția, Italia.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter