Tom Cruise și presupusa iubită, fotografiați la Wimbledon

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 12:05

Tom Cruise (58 de ani) ar forma un cuplu cu actrița britanică Hayley Atwell (38 de ani), pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale peliculei Mission Impossible 7. Tom și Hayley ar fi împreună din decembrie 2020.

Tom Cruise și presupusa iubită, fotografiați la Wimbledon

Cuplul a participat la finalele Wimbledon din 10 iulie 2021. Înaintea finalei, perechea a fost surprinsă de fotografi într-un club de tenis și croquet din Londra.

Tom și Hayley s-au apropiat lucrând împreună în Roma și Marea Britanie. O sursă din echipa de producție a peliculei Mission Impossible 7 a dezvăluit pentru The Sun: „Tom și Hayley au avut o conexiune din primul moment.

Lockdown-ul și toate celelalte dificultăți aduse de anul acesta i-au adus mai aproape unul de celălalt. Au devenit inseparabili. Se întâlnesc după filmări. Se înțeleg extraordinar de bine și par foarte fericiți”.

Citește și:

Bella Hadid iubește din nou! Cine este noul iubit al celebrului model

Miley Cyrus, show lipsit de inhibiții la deschiderea unui resort de lux din Las Vegas

Angelina Jolie și The Weeknd, surprinși din nou la același eveniment

Între anii 1987 și 1990, Tom a fost căsătorit cu actrița Mimi Rogers (64 de ani). Apoi, din 1990 până în 2001, a fost căsătorit cu actrița Nicole Kidman (53 de ani).

După ce Nicole a pierdut prima ei sarcină, cuplul a decis să adopte doi copii, o fiică și un fiu, Isabella Jane (27 de ani) și Connor Anthony (25 de ani).

Între anii 2006 și 2012, Tom a fost căsătorit cu actrița Katie Holmes (42 de ani), alături de care are o fiică, Suri, în vârstă de 14 ani. În 2013 se spunea că ar fi format un cuplu cu actrița Laura Prepon (40 de ani), iar anul trecut cu actrița Elizabeth Moss (38 de ani).

Cel mai recent, Hayley a format un cuplu cu un medic britanic. Anterior acelei relații, Hayley a fost într-o relație de doi ani cu modelul Evan Jones, de care s-a despărțit în anul 2015.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter