Katie Holmes și iubitul ei, Emilio Vitolo Jr., s-au despărțit

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 14 mai 2021, 16:05

PR-ul lui Katie Holmes (42 de ani) a confirmat pe 13 mai 2021, că actrița și iubitul ei, Emilio Vitolo Jr. (33 de ani), „au avut o despărțire amicală, dar au rămas prieteni”. Perechea a fost surprinsă pentru prima dată împreună de către paparazzi în septembrie 2020. În imagini, cuplul apărea sărutându-se în timpul unei cine în Manhattan, New York.

Katie Holmes și iubitul ei, Emilio Vitolo Jr., s-au despărțit

În ultimele luni, perechea a fost deseori surprinsă împreună. Cu toate acestea, relația lor pare să se fi răcit. „Relația lor s-a stins treptat”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

„Au realizat că funcționează mai bine ca prieteni… Katie și Emilio s-au bucurat realmente de timpul petrecut împreună – pur și simplu nu a mers. Katie se focusează acum pe rolul ei de mamă și pe noile sale proiecte profesionale.”

Deși actrița a fost reținută în privința relației lor, pe pagina de Instagram a lui Emilio se regăsesc multiple declarații de dragoste către Katie. În decembrie 2020, cu ocazia aniversării actriței, Emilio a scris: „Cea mai grozavă, bună și frumoasă persoană. De fiecare dată când îți văd chipul zâmbesc. La mulți ani!!! Te iubesc!!”.

Citește și:

Cristina Spătar și iubitul ei s-au despărțit. Cine a pus punct relației lor?

Cum arată acum actrița Jennifer Dumitrașcu, Carina din serialul „Îngerașii”

Cum se comporta Prințul William în prezența lui Kate Middleton, în timpul facultății

Deși relația lor s-a sfârșit, Emilio și Katie continuă să lucreze împreună. Emilio este distribuit în scurtmetrajul Almost a Year, produs de Katie. Filmul va fi lansată în iunie 2021, în cadrul Festivalului de Film Tribeca.

Festivalul internațional de film Tribeca a fost fondat în 2002 de actorii Jane Rosenthal (64 de ani), Robert De Niro (77 de ani) și Craig Hatkoff (67 de ani), și are loc anual în New York.

Între anii 2006 și 2012, Katie a fost căsătorită cu actorul Tom Cruise (58 de ani), alături de care are o fiică, Suri, în vârstă de 15 ani. Înaintea relației cu Emilio, actrița a format un cuplu cu actorul Jamie Foxx (53 de ani).

Relația lor a început în 2013 și s-a sfârșit în 2019. În prezent, Jamie formează un cuplu cu solista Sela Vave (20 de ani). Înaintea relației cu Katie, Emilio a fost logodit cu designerul Rachel Emmons.

Foto: Profimediaimage.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter