Kate Middleton se simte „trădată” de Prințul Harry: „Nu știe cine este această persoană în care el s-a transformat”

De Oana Savin, pe

Kate Middleton a avut o relație apropiată cu cumnatul ei, Prințul Harry, însă acum, Prințesa de Wales este uimită de acțiunile acestuia.

De-a lungul anilor, Kate și Harry au dezvoltat o frumoasă relație de prietenie, dar lucrurile s-au schimbat în momentul în care ducele de Sussex a părăsit Casa Regală.

Kate Middleton, „trădată” de Prințul Harry

După ce Prințul Harry a lansat cartea autobiografică „Rezervă”, în care face dezvăluiri din interiorul Familiei Regale, Prințesa de Wales s-a supărat foarte tare pe fratele soțului ei.

Mai mult, soția Prințului William este cu atât mai supărată cu cât ducele de Sussex a dezvăluit conținutul a câteva mesaje pe care i le-a trimis soției sale, Meghan Markle.

„Kate nu mai recunoaște această persoană în care Harry s-a transformat”, a declarat o sursă pentru RadarOnline.

De asemenea, se pare că Prințesa de Wales o găsește vinovată pe Meghan Markle pentru comportamentul lui Harry.

„Și-a trădat propria familie și a încălcat încrederea lor în momentul în care a decis să vorbească”, a precizat sursa.

Prințul Harry a menționat-o de câteva ori pe Kate Middleton în cartea sa, ceea ce a nemulțumit-o pe Prințesă.

Potrivit aceleiași surse, Prinții de Wales „sunt sătui de această situație”.

Citește și: Ultimele cuvinte dintre Prințul Harry și Regina Elisabeta a II-a. Dezvăluiri despre moartea Prințesei Diana și reacția Prințului Charles

Citește și: Prințul Harry, detalii controversate despre Meghan Markle și Kate Middleton. „Acel subiect nu trebuie dezbătut niciodată!”

Deși ducele de Sussex a afirmat în timpul unui interviu pentru promovarea autobiografiei sale că a ales să nu dezvăluie anumite povești șocante deoarece familia sa nu l-ar ierta niciodată, o altă sursă spune că Harry deja a întrecut limita.

Pe de altă parte, Regele Charles și ceilalți membri ai Casei Regale continuă să păstreze tăcerea cu privire la dezvăluirile făcute de Prințul Harry în cartea „Rezervă”.

„Răspunsul familiei regale la înjunghierea pe la spate a lui Harry este tăcerea”, a completat sursa.

Prințul Harry se teme pentru nepoții lui

În cadrul unui interviu acordat The Telegraph, ducele de Sussex a afirmat că se teme că unul dintre nepoții lui va ajunge, la rândul său, o „rezervă”.

„După cum bine știu, în familia mea, dacă nu suntem noi”, spune Prințul Harry arătând spre el, „va fi altcineva”, a spus Harry.

„Și deși William și cu mine am vorbit de câteva ori desprfe asta, iar el mi-a spus foarte clar că copiii lui nu sunt responsabilitatea mea, tot simt o responsabilitate știind că din acei trei copii, cel puțin unul va ajunge ca mine, rezervă. Iar asta doare, asta mă îngrijorează”, a completat Prințul, citat de People.

Ducele de Sussex a afirmat, în cartea sa, că el întotdeauna a fost văzut ca o rezervă pentru fratele lui mai mare, Prințul William.

Citește și: Prințul Harry: „Sunt ‘de rezervă’! M-am născut în caz că William are nevoie de un transplant de organe”

Citește și: Prințul Harry, o nouă dezvăluire tulburătoare. Ce i-ar fi fost pus pe piept, în sicriu, Prințesei Diana

Harry a scris că tatăl său i-ar fi zis Prințesei Diana, în ziua în care el s-a născut: „Minunat! Acum mi-ai oferit un moștenitor și o rezervă – treaba mea s-a încheiat”.

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au ales să părăsească Familia Regală în anul 2020, susținând că își doresc o viață liniștită, departe de toată atenția mediatică. Însă, de atunci, ei au dat mai multe interviuri, au creat un documentar despre viața lor, iar Harry a scris o carte în care a făcut dezvăluiri despre familia sa, dezvăluiri ce au uimit o lume întreagă.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Prințul Harry și Kate Middleton

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter