Kamara își dă în judecată amanta. Mădălina l-a acuzat de violență fizică

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 09 mai 2018, 12:05
Scandalul în care este implicat Kamara nu pare nici pe departe a se apropia de final. După ce a fost acuzat de violență de Mădălina, tânăra cu care a avut o scurtă aventura extraconjugală, artistul este hotărât să facă lumină în acest caz, inclusiv să o dea în judecată pe aceasta.

Kamara a fost acuzat că ar fi bătut-o pe Mădălina, dar și pe prietena acesteia, Gabriela: „A luat-o pe prietena mea de păr de la ţigară, i-a dat palme la fund. A apucat-o de păr şi a vrut să o lovească pe piele. A început copilul lui să plângă, eram amândouă pe canapea… s-a băgat peste noi în pat şi a început cu multe gesturi mai… S-a dus a închis uşa de trei ori a scos cheia şi a băgat-o în buzunar. M-a apucat de gât. Mi-a dat cu picioarele, cu mâinile. Am căzut, mi-a spart buza. Eram plină de sânge, eu l-am înjurat, am ripostat. Mi-a spus: am încercat doar să te reţin, am vrut să te opresc, eu doar am vrut să mă apăr! Mi-a băgat mâinile în gură şi mă trăgea, mă lua de păr şi mă târa prin casă, calvar, dezastru, prin asta am trecut.” – declara de curând Mădălina la emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena 1.

Kamara si amanta

Kamara alături de Mădălina, pe vremea când erau amanți

Pentru a dovedi că este adevărat, cele două tinere au fost de acord să fie supuse la testul cu detectorul de minciuni. Prima supusă testului poligraf a fost Gabriela, iar rezultatele i-au susținut varianta, însă Kamara continuă să nege implicarea, ba chiar amenință că le va da în judecată: „Persoanele din platou care au venit să mă acuze după ce mi-au cerut bani că nu au ce mânca și probabil s-au hotărât că au nevoie de reclamă. Nu am avut intenţia de a face ceva cu ele, eu am unde să stau, ele stăteau în Bucureşti, dorinţa de a veni la mare a fost a lor. Nu cred în detectorul de minciuni, îl poţi înşela cu pastile, foarte uşor. Gabriela nu mai vorbea cu Mădălina de mult timp, de când făceau videochat împreună. Nu ştia Mădălina engleză şi Gabriela i-a dat viteză cum s-ar spune, apoi Gabriela a văzut potenţialul în Mădălina şi şi-a dorit să apară la TV. Cele două vor fi date în judecată pentru defăimarea unei persoane publice. Cheia a fost în uşă, iar cele două domnişoare şi-au făcut un scenariu. Iar eu cred că Gabriela a văzut-o pe Mădălina la TV şi ea este mai implicată decât Mădălina” – a spus în apărarea lui, Kamara.

Pe de altă parte, Mădălina își susține punctul de vedere și vine cu declarații noi: ”Am primit ameninţări din partea lui Kamara că mă mută din Bucureşti. Regret ziua în care l-am cunoscut şi momentul în care am ajuns. Am fost naivă şi am crezut în el. Eşti un nesimţit şi eşti un manipulator, nu sunt dispusă să aud cum mă mai jigneşti, Kamara. Să vii cu dovezi pentru ceea ce spui. Nu am vrut să vorbesc despre asta, el a anunţat televiziunea.”

 

Citește și – Oana Roman, dezvăluiri cutremurătoare despre depresia de care a suferit ani de zile

Citește și – Sanda Nicola a dezvăluit dramele prin care a trecut de-a lungul vieții

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter