Justin Theroux a vorbit pentru prima dată despre divorțul de Jennifer Aniston: „A fost devastator”

De Oana Savin, pe
Actorul Justin Theroux a vorbit pentru prima dată despre divorțul de Jennifer Aniston, alegându-și cu atenție cuvintele când s-a adresat la fosta sa soție.

Theroux și Aniston au decis să nu facă publice motivele care au condus la divorțul lor din luna februarie a acestui an și de fiecare dată când au fost întrebați despre divorț, cei doi au evitat subiectul. Totuși, la șapte luni de la despărțire, actorul a decis că este timpul să vorbească deschis despre acest subiect.

Vestea bună este că a fost probabil – îmi aleg cuvintele foarte atent – a fost cea mai gentilă separare, în care nu a existat nicio animozitate”, a declarat Justin pentru The New York Times.

Citește și: Rihanna, numită ambasadoare extraordinară a statului Barbados

Niciunul dintre noi nu este mort, niciunul nu caută să arunce cu săgeți în celălalt. Mai degrabă este amiabil. Este plictisitor, dar, știți, ne respectăm suficient încât a fost cât s-a putut de nedureros”, a explicat Theroux.

„A fost devastator”, a adăugat el, „doar în sensul că prietenia noastră nu va mai fi la fel. Dar prietenia se schimbă și avansează, deci de această parte suntem amândoi mândri”, a arătat actorul.

Justin Theroux și Jennifer Aniston au divorțat după doi ani

Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au căsătorit în august 2015, după o relație ce a durat patru ani. În momentul separării, la începutul anului, cei doi au lansat o declarație comună.

În efortul de a reduce speculațiile viitoare, am decis să ne anunțăm separarea. Această decizie a fost comună și luată cu dragoste la sfârșitul anului trecut. Suntem doi foarte buni prieteni care au decis să nu continue precum un cuplu, dar care abia așteaptă să își continue prietenia pe care o prețuim atât de mult”, s-a arătat în comunicat.

Theroux a dat câteva informații privind motivul separării.

Citește și: Vanessa Paradis cere acțiuni împotriva violenței conjugale

Au fost câteva evenimente minuscule, dar totul s-a simțit ca 10 pe scara Richter dacă faci titlul destul de mare și lasciv”, a spus actorul.

Întrebat dacă în prezent are o altă relație, Justin Theroux a răspuns: „Aceasta este partea în care ridic din sprânceană și nu răspund la întrebare?”

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter