Julia Louis-Dreyfus trece prin momente cumplite. Sora actriţei a murit la doar 44 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 16 octombrie 2018, 12:53
Julia Louis-Dreyfus, binecunoscuta actriță din serialul de comedie Seinfeld, trece prin momente cumplite. Sora acesteia a murit ca urmare a unei supradoze de droguri și alcool, la doar 44 de ani.

Julia Louis-Dreyfus, în vârstă de 57 de ani, nu a vrut să facă publică și nici nu a comentat în vreun fel moartea surorii sale. Conform Daily Mail, Emma Louis-Dreyfus, în vârstă de 44 de ani, a murit pe 13 august, în urma unei intoxicații cu etanol combinat cu o supradoză de cocaină. Aceasta a fost găsită moartă într-un camping din California. Cele două erau surori vitrege, având același tată, acesta fiind nimeni altul decât miliardarul William Louis-Dreyfus, decedat în 2016.

Sora actriței Julia Louis-Dreyfus nu a lăsat în urmă un testament, iar averea sa, estimată la aproximativ 23 de milioane de dolari, va reveni mamei sale. Se pare că ultima investiție majoră a acesteia a fost o afacere prin care-și propunea să producă marijuana, afacere în care a investit aproximativ 4.5 milioane de dolari.

Julia Louis-Dreyfus tocmai anunțase săptămâna trecută că se simte recunoascătoare că trăiește și că a învins cancerul la sân, după ce în septembrie 2007 primise cumplitul diagnostic.

Citește și – Tot ce trebuie să știi despre copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Citește și – Christian Chavez, starul din “Rebelde“, se confruntă cu o boală ereditară

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter