Jucătoarea de tenis Carla Suarez Navarro are cancer. Ce mesaj i-a transmis Simona Halep

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 septembrie 2020, 10:23
Jucătoarea spaniolă de tenis Carla Suarez Navarro a anunțat că suferă de cancer limfatic. Simona Halep a reacționat imediat la aflarea veștii și i-a transmis un mesaj emoționant prietenei sale. 

Carla Suarez Navarro, jucătoarea de tenis care ocupă locul 71 WTA, a anunțat pe rețelele de socializare că a fost diagnosticată cu cancer. Aceasta a publicat un video chiar de patul de spital, în care le povestește fanilor prin ce trece.

Citește și: O celebră cântăreață a fost diagnosticată cu cancer la sân

„Vă salut pe toți. Vreau să vă anunț că, acum câteva zile, am fost diagnosticată cu limfom. Este un limfom Hodgkin și o să am nevoie să fac șase luni chimioterapie. Eu sunt bine și sunt calmă în acest moment și gata să înfrunt orice va veni” – a spus sportiva spaniolă.

Carla Suarez Navarro, în vârstă de 31 de ani, a mai dezvăluit că are șanse mari să se vindece pentru că detectarea limfomului a fost timpurie și are mici dimensiuni. Acest tip de cancer își are originea în țesutul limfatic și afectează sistemul imunitar.

„Trebuie să fac față unei realități complicate. E momentul să o accept și să merg înainte bazându-mă pe sfaturile medicilor. Merg întotdeauna înainte cu optimism peste obstacole” le-a spus ea fanilor.

Vestea că suferă de cancer a venit după ce sportiva anunțase în decembrie anul trecut că va fi ultimul sezon din cariera ei. Însă, ea nu va mai participa la Roma și la Roland Garros: Singurul obiectiv pe care îl am în acest moment este să urmez sfatul medicului zilnic, lăsând orice altă activitate pe planul doi” – a transmis ea. 

Ce mesaj i-a transmis Simona Halep prietenei sale, Carla Suarez Navarro

Printre mesajele de încurajare primite de jucătoarea de tenis s-a aflat și cel al prietenei sale, Simona Halep.

„Carla, sunt șocată și extrem de supărată după ce am aflat vestea. Mă gândesc la tine și știu că ești o persoană puternică și specială care va trece cu bine peste asta”, a scris Simona Halep pe Twitter.

carla suarez navarro simona halep se pupa dupa o partida de tenis

„Toată familia ta din tenis se gândește la tine și îți trimite multă dragoste. Îmbrățișări și știm că vei arăta același spirit lupătător pe care l-am văzut în fiecare zi în cariera ta. Mult noroc, Carla”, i-a scris și antrenorul Darren Cahill.

Citește și: Simona Halep, schimbare de look. Cum arată acum jucătoarea de tenis

În cariera sa, Carla Suarez Navarro a câștigat două titluri WTA la simplu, la Doha – 2016 şi Oeiras – 2014, și trei la dublu. Cea mai bună clasare a ei în clasamentul WTA a fost în februarie 2016, locul 6.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter