Jorge, al doilea „faimos”, după Sebastian Dobrincu, care părăsește Survivor România accidentat? Anunțul lui Daniel Pavel

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Miercuri, 01 februarie 2023, 11:21

Faimoșii” de la Survivor România 2023 au trecut, din nou, prin momente grele. Jorge, unul dintre membrii echipei, s-a accidentat în timpul unei probe.

Jorge a avut nevoie de ajutorul medicilor în ediția de marți a emisiunii Survivor România, difuzată la PRO TV. „Faimosul” se afla în timpul unei probe, moment în care, din neatenție, s-a accidentat grav. A fost nevoie ca Jorge să fie transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Jorge, accidentat la Survivor România 2023

În timpul probei pentru imunitate, la concura împotriva lui Robert, Jorge s-a lovit la un genunchi și a fost țintuit la pământ. Colegii au intervenit rapid pentru a-l ajuta, însă în cele din urmă a fost nevoie să fie transportat la spital, pentru îngrijiri medicale și investigații amănunțite.

Accidentarea cântărețului ar fi fost atât de severă încât nu s-a mai putut întoarce pe traseu, pentru a participa la consiliul de nominalizare.

„Jorge a suferit, mai devreme, la joc o accidentare. Este sub supraveghere medicală, în analize, și vom reveni cu detalii asupra stării lui de sănătate”, a anunțat prezentatorul Survivor România 2023, Daniel Pavel, la consiliu.

Citește și: Tensiuni la Survivor România 2023. Kamara îi ia apărarea Vicăi, jignită de Alin Chirilă: „E rușinos!”

Ar putea părăsi Jorge Survivor România 2023?

Accidentarea de ieri seară l-ar putea costa eliminarea din competiție pe Jorge. Dacă starea lui de sănătate nu îi va permite să se întoarcă în concurs, atunci acesta va fi sfârșitul jocului pentru concurentul „faimoșilor”.

În urmă cu câteva săptămâni, Sebastian Dobrincu, un alt concurent din aceeași echipă suferea și el o accidentare asemănătoare. Din cauza problemelor apărute, concurentul, care era văzut ca un potențial finalist al reality-showului de la PRO TV, nu a mai fost lăsat să meargă mai departe în concurs.

Citește și: Sebastian Dobrincu, primul interviu după ce a părăsit Survivor 2023: “De ce ți-e frică, nu scapi”. Ce spune despre Vica Blochina / Exclusiv

Cel mai probabil, în edițiile următoare ale emisiunii Survivor România 2023 telespectatorii vor afla ce se întâmplă cu starea de sănătate a lui Jorge, dar și care va fi decizia cu privire la parcursul lui în competiție.

Concurenții de la Survivor România 2023

Jorge de la Survivor România 2023, printre cei 24 de concurenți, în lupta pentru trofeu. 12 fete și 12 băieți au spus da provocării inegalabile de a face parte din emisiunea-concurs de la PRO TV.

Iată cine sunt faimoșii și războinicii care participă în cel de-al treilea sezon al Survivor România 2023.

  • Echipa Faimoșilor: Carmen Grebenișan, Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Remus Bonoiu, Bianca Patrichi, DOC, Vica Blochina, Ștefania Stănilă.
  • Echipa Războinicilor: Alin Chirilă , Alexandra Porkolab, Robert Moscalu, Lucianna Vagneti, Dan Ursa, Andrei Krişan, Daria Chiper, Răzvan Danciu. Andreea Moromete, Andrei Neagu și Codruţa Began.

Citește și: Cine e Răzvan Danciu de la Survivor România 2023. Ce medie a avut „războinicul” la BAC

Când este difuzată emisiunea Survivor România 2023

Survivor România 2023 este un reality-show de supraviețuire românesc bazat pe formatul internațional Survivor. Programul a debutat pe 18 ianuarie 2020 și a fost difuzat timp de două sezoane (2020 – 2021) la Kanal D, unde a fost prezentat de Dan Cruceru.

Citește și: Cine este Andrei Neagu de la Survivor România 2023. Ce meserie are concurentul din echipa „Războinicilor”

Începând din ianuarie 2022, odată cu sezonul trei, show-ul a fost preluat și difuzat în România de PRO TV.Sezonul 4, Survivor România 2023, a avut premiera pe 9 ianuarie 2023.

Showul este găzduit de Daniel Pavel și are un premiu în valoare de 100.000 de Euro. Reality-showl va fi difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30 pe PRO TV.

Sursă fotografii: Facebook / Captură PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter