Johnny Depp, noi acuzații la adresa lui Amber Heard

De Oana Savin, pe
Johnny Depp a lansat noi acuzații la adresa fostei sale soții, Amber Heard, cu care se luptă prin tribunale de la sfârșitul căsniciei lor, în anul 2017.

Acum, celebrul actor a acuzat-o pe Amber că s-a prezentat la tribunal cu „vânătăi desenate”, moment în care a negat din nou acuzațiile de abuz fizic formulate împotriva sa, notează The Guardian.

Depp și Heard s-au căsătorit în 2015 pentru ca după doi ani să devină protagoniștii unui divorț răsunător, fiecare dintre soți acâzîndu-l pe celălalt de violențe.

Amber a pusblicat în decembrie 2018 un editorial în Washington Post în care s-a descris ca victimă a violenței domestice. În acel moment, Johnny i-a intentat un proces pentru calomnie și a solicitat daune de 50 milioane de dolari,

Imediat, actrița a cerut unui judecător din Virginia să respingă acțiunea, însă acest demers a atras o nouă reație din partea lui Johnny Depp.

Am respins vehement acuzațiile doamnei Heard imediat ce le-a formulat pentru prima dată, în mai 2016, când a mers la tribunal pentru a obține un ordin temporar de restricție afișând vânătăi desenate, pe care martorii și camerele de supraveghere arată că nu le avea în niciuna dintre zilele săptămânii precedente”, a scris actorul într-o declarație.

Voi continua să le neg tot restul vieții mele. Nu am agresat-o niciodată pe doamna Heard și nicio altă femeie”, a afirmat actorul, care a acuzat-o mai apoi pe fosta sa soție de agresiuni.

Ea a fost agresorul, iar eu am fost victima. În timp ce amesteca amfetamine obținute pe bază de rețetă cu medicamente procurate fără rețetă și cu alcool, doamna Heard a comis nenumărate acte de violență domestică împotriva mea, deseori în prezența unui martor, ceea ce în anumite cazuri mi-a provocat vătămări corporale grave”, a precizat Depp.

Avocatul actriței, Eric George, a negat acuzațiile.

Dovezile în acest caz sunt clare: Johnny Depp a lovit-o în repetate rânduri pe Amber Heard. Încercările disperate tot mai numeroase ale domnului Depp și ale susținătorilor săi de a-și revitaliza cariera demarând procese nefondate împotriva multor oameni apropiați, foștii săi avocați, foștii manageri și fosta soție, nu mai păcălesc pe nimeni”, a declarat avocatul.

Relația lui Johnny Depp cu Amber Heard a început pe platoul de filmare al comediei „The Rum Diary”, în 2011. Cei doi s-au căsătorit în februarie 2015 în Los Angeles.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter