John Cena și iubita lui s-au căsătorit în secret

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 13 septembrie 2022, 23:00

E! News a confirmat că luptătorul și actorul John Cena și iubita lui, Shay Shariatzadeh, s-au căsătorit după aproximativ doi ani de relație. Nunta a avut loc în Florida luni, 12 octombrie.

Despre relația celor doi se scria încă din luna martie a anului trecut, însă debutul în calitate de cuplu l-au făcut abia în luna octombrie, pe covorul roșu al premierei filmului „Playing With Fire”, în care protagonist este actorul în vârstă de 43 de ani.

John Cena și iubita lui s-au căsătorit în secret

În timpul premierei, John a vorbit de asemenea despre ce zi frumoasă este pentru o lansare de care se poate bucura alături de „frumoasa lui parteneră”.

„Ce este atât de special la această seară este că, indiferent de ce alte proiecte voi mai obține, acest film va avea mereu o semnificație specială pentru că am obținut acest rol special și am și cunoscut pe cineva special”, a adăugat actorul.

John și Shay au continuat să apară la multiple premiere de film, inclusiv pe covorul roșu al premierei filmului „Dolittle”, unde au fost fotografiați sărutându-se.

La o săptămână de la respectiva premieră, actrița a fost fotografiată purtând un inel cu diamant pe inelarul stâng. „Avea un inel cu o piatră imensă! Se țineau de mână când am observat”, declara cineva, la acea vreme, pentru E! News.

Niciunul dintre cei doi nu a confirmat sau negat zvonurile legate de logodnă. Iată, însă, că au fost adevărate.

Înaintea relației cu Shay, actorul  a format timp de 6 ani un cuplu cu Nikki Bella. Perechea și-a rupt logodna în luna mai a anului 2018. „Deși a fost o decizie dificilă, continuăm să avem respect unul pentru altul. Vă cerem să ne respectați intimitatea în aceste momente”, au declarat atunci.

S-au împăcat pentru 2 luni, în octombrie 2018 despărțindu-se definitiv. Nikki formează în prezent un cuplu cu dansatorul Artem Chigvintsev, alături de care are un fiu, Matteo, născut în luna august a anului acesta.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, prima apariție TV după zvonurile că vedeta a fost bătută

Meghan Markle este însărcinată? Cele mai recente imagini cu ducesa de Sussex

Oana Roman, despre copilăria ei: „Am primit o educație foarte strictă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter