Jennifer Lopez are o colecție impresionantă de inele de logodnă! Cum arată bijuteriile

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 11 aprilie 2022, 16:43

Jennifer Lopez (52 de ani) are o colecție impresionantă de inele de logodnă. Artista a bifat recent cea de-a șasea logodnă, a doua cu actorul Ben Affleck (49 de ani).

Jennifer Lopez are o colecție impresionantă de inele de logodnă! Cum arată bijuteriile

Deși s-a logodit de șase ori, solista a fost căsătorită doar de trei. În 1997, Jennifer s-a căsătorit cu actorul Ojani Noa (47 de ani), de la care a primit un inel de logodnă din aur galben cu un diamant în formă de pară de între 3 și 4 carate, estimat în jurul a 100.000 de dolari. Jennifer și Ojani au divorțat un an mai târziu, în 1998.

Tot un singur an a durat și cel de-al doilea mariaj al actriței cu dansatorul Cris Judd (53 de ani). Jennifer și Cris s-au cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului piesei „Love Don’t Cost a Thing”. S-au căsătorit în 2001 și s-au separat un an mai târziu, însă divorțul a fost pronunțat abia în 2003. De la dansator, Jennifer a primit un inel de logodnă din aur galben, cu un diamant dreptunghiular de 4 carate și cu banda îmbrăcată în totalitate în diamante de dimensiuni mai mici. Bijuteria a fost estimată între 100.000 și 150.000 de dolari.

În 2002, pe platourile de filmare ale comediei romantice „Gigli”, Jennifer l-a cunoscut pe actorul Ben Affleck. În același an, cuplul s-a logodit. Actorul i-a oferit un inel de logodnă Harry Winston din aur galben cu un diamant roz de 6,1 carate, urmat pe fiecare parte de un diamant baghetă alb. Bijuteria extrem de rară la acea vreme a fost estimată între 1,2 și 2,5 milioane de dolari.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

David și Victoria Beckham, jefuiți în timp ce se aflau în casă cu fiica lor de 10 ani

DJ-ul Tiesto, care vine în vară la SAGA Festival, și soția lui, modelul Annika Verwest, așteaptă cel de-al doilea copil

Jessie J a dezvăluit că a pierdut o sarcină. „Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine”

Ben a pus punct relației cu Jennifer în 2003, cu doar 4 zile înaintea nunții programate pe 14 septembrie. Anul următor, artista s-a căsătorit cu muzicianul Marc Anthony (53 de ani), alături de care îi are pe gemenii Emme și Max (14 ani). De la Marc, solista a primit un inel Harry Winston din aur alb cu un diamant albastru de 8,5 carate, urmat pe fiecare parte de alte două diamante albe. Inelul a fost estimat în jurul a 4 milioane de dolari.

Jennifer și Marc s-au separat în 2011, însă divorțul s-a finalizat abia în 2014. Din 2017 până în 2021, Jennifer a format un cuplu cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez (46 de ani). Fosta pereche s-a logodit în martie 2019. Sportivul i-a oferit artistei un inel cu un singur diamant de între 10 și 15 carate, estimat între 1 și 5 milioane de dolari.

După ce a rupt logodna cu Rodriguez, Jennifer a reluat legătura cu actorul Ben Affleck. Perechea s-a logodit recent pentru a doua oară. Ben a făcut și de această dată o alegere inedită, optând pentru un diamant verde de 8,5 carate, urmat pe fiecare parte de câte un alt diamant alb. Bijuteria a fost estimată de experți între 5 și 10 milioane de dolari, diamantele verzi fiind extrem de rare.

Foto: Profimediaimages.ro; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter