Jennifer Aniston, nud. Actrița a scos fotografia la licitație

De Unica.ro, pe
Jennifer Aniston, în vârstă de 51 de ani, a decis să scoată la licitația o fotografie în care apare nud, ce a fost realizată în anul 1995 de celebrul fotograf Mark Seliger. Iar banii vor merge către persoanele afectate de pandemia de COVVID-19.

Actrița de la Hollywood s-a declarat încântată că această fotografie alb-negru va fi scoasă la licitație pentru o cauză nobilă.

Ea a dat vestea pe social media prin intermediul unui clip în care apare Seliger în studio, developând celebra imagine cu Aniston. De asemenea, ea a postat și fotografia care urmează să fie licitată.


Jennifer Aniston a afirmat că fotograful a decis să vândă 25 dintre portretele pe care le-a realizat, inslusiv al ei, pentru a-i ajuta pe cei afectați de virusul SARS-CoV-2.

Alte portrete ce urmează să fie scoase la licitație sunt ale unor celebrități precum Leonardo DiCaprio, Dr. Dre, Snoop Dog și Billie Eilish, notează The Mirror.

Nu este singura dată când celebra actriță a pozat nud. Ea a apărut și în anul 2009 pe coperta GQ Magazine, purtând doar o cravată.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Jennifer Aniston, inclusiv cea nud din anul 2009.

Sursă foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter