Iluzie optică virală. Puteți vedea restul corpului fetiței din imagine?

De Unica.ro, pe

O fotografie bizară cu o fetiță care pare să se scufunde în pavajul dintr-un parc a devenit virală în mediul online.

Imaginea a fost publicată pe rețelele sociale Reddit și TikTok și înfățișează o fată, îmbrăcată într-o bluză roz, ce are o jucărie în mână la care se uită cu multă atenție. Nimic straniu până aici, doar că jumătate din trupul copilei pare scufundat în pavajul de la marginea ierbii.

„Fata mea, oare unde este restul corpului ei? Ohh, eu văd unde, voi puteți vedea?” – este mesajul scris în dreptul pozei, de utilizatorul Reddit, u/MK24eve, care a făcut postarea.

Iluzie optică virală. Puteți vedea restul corpului fetiței din imagine?

 

Imaginea devenită virală s-a dovedit a fi nimic mai mult decât o iluzie optică. Internauții au încercat să deslușească misterul din spatele fotografiei, dar nimeni nu a găsit răspunsul corect.

Utilizatorul care a făcut postarea ciudată a explicat, în cele din urmă, de ce fata din poză pare îngropată pe jumătate în pavaj.

„Pavajul din iarbă este la capătul peretelui, apoi drumul pe care stă fiica mea este cu aproximativ 1 metru mai jos decât pavajul din iarbă, unde își odihnește brațul”, a spus u/MK24eve, potrivit Newsweek.com.

Imaginea virală a fost făcută publică pe data de 6 mai, iar până acum a adunat deja peste 69.000 de aprecieri și peste 1100 de comentarii din partea internauților.

Foto – Reddit

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter