De care coleg din serialul „Friends” a fost Jennifer Aniston îndrăgostită

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 28 mai 2021, 19:57

Joi, 27 mai 2021, echipa de producție a serialului „Friends” și protagoniștii acestuia s-au reunit și au împărtășit o mulțime de informații mai puțin cunoscute despre producția care a rulat timp de 10 sezoane.

De ce coleg din serialul „Friends” a fost Jennifer Aniston îndrăgostită

Printre multe altele, Jennifer Aniston (52 de ani) a dezvăluit că în primele sezoane a fost îndrăgostită de unul dintre colegii ei, iar sentimentul a fost reciproc. „Friends” s-a lansat în anul 1994, iar în 1995, Jennifer forma un cuplu cu solistul trupei Counting Crows, Adam Duritz.

Și actorul pentru care avea o pasiune forma un cuplu cu altcineva la momentul respectiv. „Eram două nave care treceau una pe lângă cealaltă, pentru că mereu unul dintre noi era într-o altă relație. Deci nu am depășit niciodată acea limită. Am respectat asta”, a spus actorul.

Dacă încă nu v-ați dat seama, actorul despre care vorbim este David Schwimmer (54 de ani), nimeni altul decât Ross Geller. „În primul sezon am fost îndrăgostit de Jen”, a admis actorul, iar Jennifer a răspuns: „Sentimentul a fost reciproc”.

Jennifer Aniston: „Ne îmbrățișam și adormeam așa pe canapea”

„Am canalizat toată adorația și iubirea pentru celălalt în Rachel și Ross”, a explicat Jennifer. „Îmi aduc aminte că i-am spus lui David: «O să fie așa nasol dacă prima dată când ne sărutăm o să fie la televizor». Chiar așa a fost, prima dată ne-am sărutat în cafenea.”

„Mi-am reamintit de primii doi ani, știi, când aveam pauze, erau momente în care ne îmbrățișam pe canapea”, a mai spus Schwimmer. „Ne îmbrățișam și adormeam așa pe canapea. Mă gândeam cum de nimeni nu și-a dat seama că ne plăceam”, a mai spus Jennifer.

Citește și:

Andreea Ibacka, primele declarații despre numele celui de-al doilea copil

Actrița Jennifer Dumitrașcu a spus ce facultate își dorește să urmeze

Ce frumoasă este fiica lui Robert Turcescu! Ioana este pasionată de lumea modei

Emmy Rossum a devenit mamă pentru prima oară! Actrița a ținut sarcina secretă până la naștere

„Știam”, a răspuns Matthew Perry (51 de ani), actorul din rolul lui Chandler Bing. „Clar știam”, a spus și Courteney Cox (56 de ani), actrița din rolul Monicăi Geller. „A fost o situație în care nu puteam face nimic”, a mai notat Schwimmer, completat de Courteney: „Dacă ați fi făcut ceva și nu ar fi mers, probabil nu ar fi fost grozav”.

Jennifer Aniston a mai format un cuplu cu actorul Tate Donovan (57 de ani) în timpul filmărilor pentru „Friends”, ulterior căsătorindu-se cu Brad Pitt (57 de ani). Perechea a divorțat în anul 2005.

În 2015, Jennifer s-a căsătorit cu actorul Justin Theroux (49 de ani), de care a divorțat doi ani mai târziu, în 2017. Între anii 2010 și 2017, David a fost căsătorit cu artista Zoe Buckman (35 de ani), alături de care are o fiica, Cleo (10 ani).

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter