Jennifer Aniston a renunțat la prietenii ei care au refuzat să se vaccineze împotriva COVID-19

De Unica.ro, pe

Jennifer Aniston a luat o decizie radicală în ceea ce privește relația cu prietenii săi. Actrița a refuzat să mai țină legătura cu apropiații ce nu s-au vaccinat împotriva COVID-19.

Jennifer Aniston se alătură celebrităților care îndeamnă oamenii să se vaccineze împotriva COVID-19. Paul McCartney, Ariana Grande, Olivia Rodrigo și multe alte persoane publice și-au spus public opinia cu privire la campania de imunizare.

Citește și: Andrei Ștefănescu are o nouă iubită? Solistul și fosta soție au divorțat în septembrie 2020

În ce relații sunt Mihaela Rădulescu și Elan Schwartzenberg după 13 ani de la divorț

Mihai Bendeac, mesaj pentru Cătălin Măruță: „Te rog eu, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui. Mă duc la poliție!”

Fiul fostului fotbalist Michael Ballack a murit la 18 ani

Jennifer Aniston: Am pierdut câteva persoane. Este păcat

Susținătoarea a măsurilor de protecție impuse de pandemie, precum și a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, Jennifer Aniston a făcut schimbări în viața sa și la capitolul prieteni.

Actrița în vârstă de 52 de ani refuză să mai stea în preajma celor care nu înțeleg pericolul pe care îl reprezintă virusul SARS-CoV-2 și nici importanța vaccinării.

Există încă o mare parte a populaţiei care este anti-vaccin sau care nu ascultă faptele. Este păcat. Eu am pierdut câteva persoane prezente în viaţa mea constant care au refuzat (vaccinul) sau nu au spus (dacă sunt vaccinate) şi este trist, a spus Jennifer Aniston într-un interviu acordat revistei americane InStyle, potrivit news.ro.

Mi se pare o obligaţie morală şi profesională să informezi, întrucât nu toată lumea este protejată şi testată în fiecare zi. Este delicat, pentru că fiecare are dreptul la propria opinie, dar multe păreri nu par să se bazeze decât pe teamă şi propagandă, a mai spus ea.

Mesajul lui Jennifer Aniston după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19

Jennifer Aniston s-a vaccinat împotriva COVID-19 în luna mai și s-a arătat recunoscătoare pentru această șansă. În plus, actrița și-a arătat solidaritatea față de țările mai puțin privilegiate.

Vaccinată și mă simt extraordinar. Suntem foarte norocoși și privilegiați pentru că avem acces la vaccinuri anti Covid-19. Din păcate, nu toți sunt la fel de norocoși… și, după cum știm, sănătatea unuia dintre noi ne afectează pe toți.

Gândurile mele merg către cei care nu au avut încă oportunitatea de a se vaccina şi nu se simt în siguranţă în preajma prietenilor şi a familiei”, a transmis Jennifer Aniston pe rețelele de socializare la începutul lunii mai, după ce și-a făcut rapelul.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter