Adina Buzatu, fotografiată nud în prezența mai multor bărbați

De Unica.ro, pe

Adina Buzatu (44 de ani), una dintre cele mai cunoscute stiliste din România și fondatoarea conceptului TRENDS by Adina Buzatu, s-a lăsat recent fotografiată nud, în centrul unui grup de cinci bărbați îmbrăcați în costume.

Adina Buzatu, fotografiată nud în prezența mai multor bărbați

Fotografia a fost surprinsă de Vali Bărbulescu (44 de ani). „Aș vrea să văd mai multe femei puternice, independente și asumate ca Adina Buzatu. Mulțumesc pentru prietenia de atâția ani și pentru încrederea de a lucra împreună la acest proiect!

Chapeau bas! #valibarbulescu #adinabuzatu #atitudine #asumare”, a scris Bărbulescu în descrierea fotografiei. În imagine, Adina este surprinsă cu părul prins în coc, machiată intens la ochi și purtând doar o pereche de sandale negre cu toc. Fotografia o puteți găsi mai jos!

Adina este mama unei fiice, Sara Denise, acum în vârstă de 23 de ani. „Vorbim mult. Râdem de leșinăm. (…) Suntem foarte apropiate. Îmi povestește mie înainte să-i povestească altei prietene”, spunea Adina în octombrie 2020, în emisiunea La Măruță.

După sarcină, Adina a dat jos 45 de kg. „Am renunțat la dulce și pâine. Mâncam doar o felie de graham dimineața, cu brânză slabă, ulei de măsline, apoi friptură cu salată de legume. Evitam carbohidrații și făceam zilnic tratamente corporale și sport, foarte mult sport!”, a dezvăluit Adina pentru CSID.ro.

Citește și:

Fiica Adinei Buzatu a împlinit 23 de ani! Ce frumoasă este Sara Denise

Adina Buzatu, despre moartea tatălui ei: „Pierderea unui părinte toată viața te urmărește”

Cum se mențin vedetele în formă? Iată ce fac Andreea Marin, Adina Buzatu și Crina Abrudan

Cum se menține Adina Buzatu în formă

„Ajung zilnic târziu acasă, în medie pe la 11 noaptea, dar dimineața, la 7, plec la sport. Înainte făceam tenis sau aerobic, dar acum merg aproape zilnic la o sală de sport și fac cel puțin o clasă.

Dacă am timp, completez antrenamentul cu o serie de abdomene destul de dure, înot sau saună. Cert este că mereu fac ceva. Nu există zi fără să fac sport. Iar dacă nu am deloc timp de sport, încerc să merg cât mai mult pe jos”, a mai spus Adina, tot pentru CSID.ro.

„Eu sunt o mâncăcioasă și o pofticioasă și îmi plac ciorbele foarte mult, friptură, mănânc de toate. N-aș putea să zic că am o mâncare preferată. În primul rând, fac sport și nu doar ca să mă mențin, ci ca să am o stare bună”, a mai spus Adina în mai 2021, în emisiunea Vorbește Lumea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de (@valibarbulescu)

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter