Jennifer Aniston a vorbit despre relația ei cu primul soț, Brad Pitt

De Adelina Duinea, pe

Între anii 2000 și 2005, Jennifer Aniston (52 de ani) a fost căsătorită cu actorul Brad Pitt (57 de ani). În timpul filmărilor peliculei Mr. & Mrs. Smith, deși încă era căsătorit cu Jennifer, Brad s-a îndrăgostit de Angelina Jolie (46 de ani).

La scurt timp, Jennifer și Brad au divorțat, actorul întemeind o familie alături de Jolie. Pitt și Jolie au împreună 6 copii, trei adoptați, doi fii și o fiică, Maddox (19 ani), Pax (17 ani) și Zahara (16 ani), și trei biologici, două fiice și un fiu, Shiloh (14 ani) și gemenii Knox și Vivienne (12 ani).

După mai bine de 10 ani împreună, Brad și Angelina s-au separat în 2016. În prezent, fostul cuplu deține custodia comună a 5 dintre copiii lor, Maddox fiind major. În ianuarie 2020, Jennifer și Brad au stârnit o sumedenie de speculații că s-ar împăca.

Jennifer Aniston a vorbit despre relația ei cu primul soț, Brad Pitt

Fostul cuplu s-a intersectat atunci pe covorul roșu al galei premiilor SAG 2020. În seara cu pricina, atât Jennifer, cât și Brad au fost onorați cu câte un premiu SAG. După discursurile de acceptare, fosta pereche s-a intersectat. „S-au salutat imediat”, a mărturisit o sursă pentru E! News.

Citește și:

Angelina Jolie, sfaturi pentru victimele violenței domestice în perioada sărbătorilor de iarnă

Filme în care actorii din rolurile principale s-au iubit cu adevărat și în viața reală

Actorul Matthew Perry și iubita lui, Molly Hurwitz, s-au despărțit după 7 luni de logodnă

Într-un interviu recent, întrebată dacă acea întâlnire nu a fost „ciudată pentru ea”, Aniston a spus: „Nu! A fost absolut distractiv. Știi, eu și Brad suntem amici. Adică suntem prieteni, vorbim. N-a fost nimic ciudat. A fost ciudat că atât de multă lume a privit momentul și a vrut ca el să fie ciudat”.

După divorțul de Brad, Jennifer a format cupluri cu muzicianul John Mayer (43 de ani) și cu actorii Vince Vaughn (51 de ani) și Justin Theroux (49 de ani). Cu Theroux s-a și căsătorit în 2015, divorțând doi ani mai târziu, în 2017.

Foto: Profimediaimages.ro; Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter