Iubitul lui Ruby a ajuns la spital, la Asia Express

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 08 aprilie 2019, 11:12
Robert, iubitul lui Ruby, a trecut prin momente îngrozitoare la Asia Express, după ce i s-a făcut rău și a ajuns la spital.

Oboseala acumulată și condițiile din India și-au pus amprenta asupra lui Robert care, la sfârșitul unei zile obositoare, a clacat fizic.

La finalul ultimei misiuni, difuzată în ediția de duminică seară, la final au ajuns doar trei echipe din patru. Gina le-a dat concurenților vestea: Robert se află la spital.

Laptele mi-a pus capac. Cred că făcusem și insolație. Chiar așa n-am mai avut niciodată în viața mea”, a afirmat iubitul lui Ruby.

Echipa de medici a fost chemată în momentul în care Robert a spus că nu mai poate să respire, să aibă frisoane și să i se încleșteze maxilarul.

Inițial, partenerul lui Ruby a decis să nu meargă la spital, însă au mers la hotelul unde era cazat medicul român care îi însoțește, pentru ca Robert să fie ținut sub supraveghere.

Peste noapte, starea lui s-a agravat, iar dimineața a ajuns la spital. În urma investigațiilor, medicii au ajuns la concluzia că Robert a făcut o toxiinfecție alimentară severă (enterocolită) și s-a deshidratat foarte tare.

Patru echipe au mai rămas în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro: Ruby și Robert, CRBL și Oase, Cocuța și Bogdan Boantă și Șerbat Copoț și George Vintilă.

Sursă foto: Captură video Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter