Speak a ajuns la Urgențe, de ziua lui. Mesajul cântărețului de pe patul de spital

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 27 decembrie 2022, 11:09

Speak este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. Mereu conectat cu fanii săi, artistul le arată celor de acasă cum decurge ziua lui, prin intermediul postărilor de pe rețelele de scoializare. Astăzi, de ziua lui, Speak trece însă printr-un moment dificil, după ce a ajuns la spital.

Speak s-a fotografiat în timp ce se afla pe un pat de spital, la perfuzii. Totul chiar înainte de ziua în care el și iubita lui, Ștefania, își sărbătoresc ziua de nume.

Speak, internat de urgență în a doua zi de Crăciun

Cântărețul nu a oferit detalii despre starea lui de sănătate sau despre motivul pentru care a ajuns să fie conectat la perfuzii, însă a scris în dreptul fotografiei postate un singur cuvânt, „Super!”.

Fanii artistului s-au îngrijorat imediat, după apariția în mediul online a fotografiile de pe instastory.

Cu ceva timp în urmă, și Ștefania, logodnica artistului, s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. La momentul respectiv, Cântăreața le-a povestit fanilor că oboseala excesivă a fost cea care a adus-o în acea stare. Din fericire, nu a fost vorba de nimic grav, iar artista și-a revenit destul de repede.

„Efectiv am leșinat când am ajuns acasă. Am simțit nevoia să mă pun în pat o oră. Mă simt foarte deshidratată, nu știu care e faza. Mă simt ok acum. Super obosită m-am simțit și mă omoară junghiul ăla din spate”, a povestit Ștefania pe InstaStory, cu aproximativ doi ani în urmă.

Mesajul lui Speak, transmis fanilor de la spital

Într-un mesaj postat ulterior, artistul le transmite urări de „La mulți ani!”, tuturor celor care își serbează astăzi onomastica.

Citește și: Speak, ironie pe TikTok la adresa fostei iubite, Adelina Pestrițu. Ce a făcut artistul cu o hârtie igienică

Inclusiv el și logodnica lui sunt printre cei care aniversează astăzi ziua numelui. Deși este cunoscut drept Speak, numele real al cântărețului este Ștefan.

Logodnica lui Speak a împlinit 26 de ani

Amintim că logodnica lui Speak, Ștefania, a împlinit vârsta de 26 de ani duminică, 25 decembrie. Fotografiile postate pe Instagram o arată pe aceasta înconjurată de oamenii ei dragi, suflând într-un tort de culoare, roz, decorat cu trandafiri și un microfon.

„It’s my birthday. Astăzi la ora 18:00 împlinesc oficial 26 de ani, sunt nerăbdătoare să văd ce mi-a pregătit această vârstă. Simt că vor fi schimbări radicale în viața mea. P.S: prima poza surprinde momentul în care mi-am pus dorința, abia aștept sa va spun când se împlinește”, a scris Ștefania la descrierea fotografiei postate pe contul său de Instagram.

Citește și: Ștefania, răsfățată de Speak. Cadoul costisitor pe care i l-a cumpărat înainte de Crăciun: „În fiecare an este despre mine”

Cristina Ștefania s-a născut la Galați și a debutat în showbiz-ul românesc pentru mai mulți artiști ca dansatoare. Aceasta a fost pe scenă alături de Inna și alți cântăreți consacrați, iar mai târziu a decis să își facă debutul în muzică.

Ștefan Sprianu s-a născut pe 24 octombrie 1986, la Bacău. Este cunoscut sub numele de scenă Speak. Este cântăreț muzică pop, producător muzical și vlogger.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter