Horia Brenciu a ajuns la spital, după Revelionul de la PRO TV. Ce i s-a întâmplat cântărețului

De Ovidiu Cojocaru, pe

Horia Brenciu a ajuns la spital. Artistul trece prin momente dificile, iar Anul Nou nu a început tocmai cu dreptul pentru el. Cântărețul a ajuns pe mâna medicilor, din cauza unor probleme de sănătate.

Într-o postare pe Facebook, cântărețul Horia Brenciu își anunță fanii că zilele acestea nu se află într-o formă tocmai bună.

Cântărețul Horia Brenciu a ajuns la spital

În imaginea pe care a postat-o pe contul de Facebook, Horia Brenciu apare vizibil afectat, cu o mască de oxigen pe față.

La descrierea imaginii, moderatorul podcastului „Lucruri Simple” a scris „M-a prins nenorocita”, semn că gripa este cauza principală pentru care ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale.

Mereu vesel, cu multă bună-dispoziție și făcând show cu fiecare apariție a sa, Horia Brenciu și-a obișnuit fanii să fie tot timpul în formă. De data aceasta însă, din cauza gripei, cântărețul trece prin câteva zile nu tocmai plăcute.

Horia Brenciu a fost prezent la Revelionul de la PRO TV

Cântărețul a fost unul dintre invitații Revelionului difuzat de PRO TV în noaptea dintre ani. Așa cum obișnuiește, artistul i-a încântat pe telespectatori, dar și pe cei din studioul de televiziune cu un moment special pregătit pentru noaptea de Anul Nou.

Citește și: PROTEVELION 2023 cu Raluka și Pavel Bartoș. Ce trebuie să faci ca să câștigi 10.000 de euro

Printre melodiile pe care acesta le-a interpretat alături de trupa lui, HB Orchestra, s-au numărat și câteva piese în italiană, care a ridicat întreaga sală în picioare

În urmă cu o lună, Horia Brenciu a prezentat la PRO TV, alături de Iulia Pârlea, programul special dedicat zilei de 1 decembrie.

Horia Brenciu s-a născut la Brașov. A absolvit Colegiul Național „Andrei Șaguna”, Academia de Teatru și Film din București și Școala Populară de Artă din orașul său natal.

Cântărețul își face debutul la numai 18 ani, în anul 1990, în trupa „Apropo”, pe vremea respectivă cântând la pian, și abia mai târziu remarcându-se vocal.

Prima apariție televizată a lui Brenciu a avut loc în vara lui 1993, în producția TVR Concurs de seducție realizată pe litoral, la Costinești. Concurând cu alți doi tineri, Brenciu a câștigat întâietatea pentru favorurile Marinei Scupra. În același timp, trei tinere se luptau să-l cucerească pe Tino Furtună de la „Holograf”.

Sursă fotografii: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter