Iubitul Elenei Udrea, prima declarație despre faptul că va deveni tată

De Mădălina Manole, pe
Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni tată și sentimentul de împlinire i se citește pe față.

Elena Udrea, în vârsta de 45 de ani, a anunțat zilele trecute că este însărcinată și în câteva luni va deveni mamă. Fostul Ministru al Turismului a dezvăluit că va avea doi băieți gemeni și că în acest moment se află în vacanță în Costa Rica.

Elena Udrea si adrian alexandrov

Logodnicul său, Adrian Alexandru, a declarat că este pregătiti să-și asume rolul de tată: “Cum să mă simt? Ca un tătic, Mai ales ca eu imi doream baietei. Poate nu mă opresc la doi. Vedem cum decurg lucrurile. Elena e fericită, îşi dorea de foarte mult timp. Vestea e una de bună augur. Am primit vestea acum patru zile. E prea devreme să te gândeşti la nume. Eu îmi asum tot”, a mărturisit Adrian Alexandrov, la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1.

Elena Udrea si adrian alexandrov 1

Elena Udrea trăiește de doi ani o poveste de dragoste alături de fostul manechin Adrian Alexandrov, în vârstă de 32 de ani. Aceasta a cerut-o de soție anul trecut și s-au logodit, iar acum se pregătesc să devină părinți.

Citește și – Elena Băsescu este însărcinată cu cel de-al treilea copil

Citește și – Elena Udrea este însărcinată cu gemeni. Prima declarație 

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter