Iubita lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, prima apariție publică de la izbucnirea războiului din Ucraina

De Unica.ro, pe

Alina Kabaeva (38 de ani), fostă gimnastă olimpică din Rusia, despre care se spune că ar fi iubita lui Vladimir Putin (69 de ani), a apărut pentru prima oară de la izbucnirea războiului din Ucraina la un eveniment public.

Fosta sportivă și-a făcut apariția la un eveniment anual de gimanstică ritmică pentru juniori, care îi poartă numele, ce a avut loc la VTB Arena, din Moscova. Acolo, Kabaeva a fost înconjurată de mai mulți copii, arătându-și susținerea pentru războiul din Ucraina.

Imaginile cu presupusa iubită a lui Putin au apărut pe paginile de socializare ale Ekaterieni Sirotina, fostă gimanstă și dansatoare profesionistă și apropiată Alinei.

Citeşte şi: Ce face iubita lui Vladimir Putin pentru a-și proteja averea. Fosta gimnastă ar avea un salariu de 8 milioane de lire sterline pe an

Festivalul “Alina” 2022. Iubit, incredibil și atât de mult așteptat! De data asta e cu totul diferit!

Secretul succesului acestui eveniment, cel mai strălucitor din lumii gimnasticii, este în primul rând, rezultatul muncii strânse, în echipă, deoarece crearea unei performanțe atât de mari este posibilă doar atunci când energiile pure și creative ale oamenilor se unesc.

Energia copiilor îndrăgostiți de gimnastică, campioni deja desăvârșiți, super-profesioniști cu experiență neprețuită – RPG-uri, coregrafi, designeri de costume, artiști de machiaj și, cel mai important, însăși energia Alinei, care aprinde și adună oameni în jurul ei.

Așa cum Alexandru Sergheevici Pușkin este soarele poeziei ruse, Alina Kabaeva este soarele gimnasticii ruse! Dragostea ei altruistă și devotamentul față de gimnastică este cel mai bun exemplu, este inspirație și motivație pentru fiecare participant la festival și pentru toți cei implicați în minunatul nostru sport! – a transmis Sirotina, pe pagina ei de Instagram, punând printre taguri și numele Alinei Kabaeva.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter