Iubita lui Gheboasă de la „Survivor România” 2023, primele declarații după ce concurentul și-a cerut, în lacrimi, eliminarea

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Miercuri, 11 ianuarie 2023, 17:00

Gheboasă, unul din „faimoșii” de la „Survivor România 2023 nu a mai rezistat și a cedat în cea de-a doua ediție a noului sezon. Concurentul își dorește să părăsească emisiunea, spunând că îi este foarte greu să stea departe de casă.

Tânărul și-a expirmat, în emisiunea de marți seara, dorința de a părăsi competiția, motivând că vrea să se întoarcă cât mai repede acasă.

Iubita lui Gheboasă de la „Survivor România” 2023, despre dorința eliminării

Iubita lui Gheboasă a fost invitată, miercuri, în platoul emisiunii „La Măruță”, acolo unde a făcut primele declarații, după ce partenerul ei și-a expus dorința de a se întoarce acasă din Republica Dominicană.

Luiza spune că își dorește ca iubitul ei să se întoarcă acasă și că se gândește în primul rând la sănătatea lui. Aceasta a subliniat că ea îl va susține, indiferent care ar fi decizia lui cu privire la emisiunea de la Pro TV.

Citește și: Cine este Maria Constantin, concurentă la Survivor România 2023. Ce studii are și de ce s-a despărțit de primul soț

Tot ea consideră că iubitul ei, Gheboasă, nu a realizat ce implică participarea la această emisiune, până când nu a fost nevoit să plece în Republica Dominicană.

„Nu știa unde emerge. A avut timp doar 3-4 zile să se gândească unde pleacă. Noi suntem împreună de când eram copii, am mai avut certuri, ne-am mai despărțit. E greu să stăm despărțiți. Nu suntem obișnuiți, suntem împreună peste tot, niciodată nu am stat atât de mult despărțiți”, a spus Luiza, iubita lui Gheboasă de la „Survivor România” 2023.

Gheboasă vrea să se întoarcă acasă: „Vreau să îi dăruiesc iubitei mele un copil”

Cu ochii în lacrimi și gâtuit de emoții, Gheboasă, a cerut celorlalți colegi de emisiune să îl propună pentru eliminare. De asemenea, acesta a făcut un apel către cei de acasă prin care îi roagă să nu îl mai susțină, pentru a putea părăsi competiția de la PRO TV.

„Mi se pare că sunt la distanță prea mare de casă. Mă gândesc numai la nevasta mea, gândul că nu sunt cu ea mă face să merg acasă în secunda doi. Rog toți oamenii care se uită la mine să nu mă voteze, nu mă regăsesc pe insulă. Nu mai pot să stau fără soția mea și fără oamenii de acasă. M-am decis că vreau să ajung acasă pentru a-i dărui soției mele un cadou. Și acel cadou e să îi dăruiesc un copil. Nu m-am simțit confortabil aici și de asta nu am fost eu Gheboasă cel de acasă.”, a spus Gheboasă, în a doua ediție de Survivor România 2023.

Citește și: Cum arată Faimoasele de la Survivor România 2023 nemachiate: „Este o nouă provocare”

Cristi Mitrea a fost și el invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță. Consideră că izolarea și lipsa condițiilor de pe insulă l-ar fi făcut pe Gheboasă să își dorească să fie eliminat. „rIzolarea, lipsa hranei te duc cu capul. Singurul lucru care să ii schimbe starea de spirit era un mesaj de la ea (n.r de la Luiza)”, a spus Cristi Mitrea.

24 de concurenți, în lupta pentru trofeul Survivor România 2023

La rândul ei, iubita lui Gheboasă a menționat că: „Mi-ar fi greu îi spun să stea acolo să fie puternic. Eu îl vreau acasă. Mă uitam în comentarii și oamenii spuneau că vor să îl țină acolo și cred că își va reveni. Îmi doresc să vină acasă. Dacă el nu se simte bine acolo, mâ gândesc la el și la sănătatea lui psihică”

12 fete și 12 băieți au spus da provocării inegalabile de a face parte din emisiunea-concurs de la PRO TV. Iată cine sunt faimoșii și războinicii care vor participa în cel de-al treilea sezon al Survivor România.

Echipa Faimoșilor: Carmen Grebenișan, Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Maria Constantin, Remus Bonoiu, Bianca Patrichi, DOC, Vica Blochina, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Gheboasă.

Echipa Războinicilor: Alin Chirilă , Alexandra Porkolab, Robert Moscalu, Lucianna Vagneti, Dan Ursa, Maria Lungu, Andrei Krişan, Daria Chiper, Răzvan Danciu. Andreea Moromete, Andrei Neagu și Codruţa Began.

Sursa fotografii: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter