Îți mai aduci aminte de solista trupei Activ? Cum arată acum Oana Nistor

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 27 iunie 2017, 15:41
În 1999, toată România fredona hit-uri precum „Superstar”, „Doar cu tine” sau „Sunete” și făcea cunoștință cu membrii trupei Activ. Oana, Rudi și Avi au format una dintre cele mai de succes formații românești, până când cei trei au decis să ia o pauză de la cariera muzicală.

Cea care a venit prima cu această decizie a fost Oana, care se îndrăgostise de fotbalistul Ovidiu Petre. Acesta evolua pentru echipa Steaua la acea vreme și era în lumina reflectoarelor. Cei doi s-au căsătorit, au devenit părinți, iar solista a decis că este momentul să renunțe a cariera muzicală pentru a se dedica familiei.

Mamă a unei fetițe, pe nume Eva Teodora, nu a ezitat niciun moment să îl urmeze pe fotbalist în Arabia Saudită și în Italia, acolo unde a evoluat o bună perioadă de timp, însă Oana nu a uitat de iubirea pentru scenă.

În 2010, artista a vrut să își recâștige fanii înapoi cu un proiect solo, dar nu s-a bucurat de succesul pe care l-a cunoscut în trupa Activ.

După mai bine de 15 ani, blondina timidă și sensibilă s-a transformat într-o femeie matură, sigură pe ea și, în ciuda trecerii timpului, Oana Nistor arată la fel de bine.

Citește și – Cum arată și cu ce se ocupă fiica Margaretei Pâslaru

Citește și – Cum arată azi Oana Vincu, fosta solistă a trupei Genius

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter