Irinel Columbeanu va fi operat după ce a suferit un accident vascular cerebral

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 februarie 2022, 10:22

Irinel Columbeanu a suferit recent un accident vascular cerebral, iar astăzi, 28 februarie, ar urma să intre în sala de operații.

Irinel Columbeanu, în vârstă de 64 de ani, a suferit un AVC, imediat după lansarea volumului biografic „Istoriile unui vehement. Apofenia?”, care a avut loc pe 16 februarrie. Fostul milionar de la Izvorani a fost atunci transportat de urgență la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias.

Starea lui este acum una stabilă. Potrivit Spynews, Irinel Columbeanu ar urma să intre astăzi, 28 februarie, în sala de operație, pentru o intervenție chirurgicală la nivelul carotidei, în urma căreia i se va monta un stent.

După lansarea din 16 februarie, am suferit un AVC. Sunt internat la Elias. Mă simt mai bine acum, a declarat Columbeanu pentru sursa citată.

Citește și: Fiica purtătorului de cuvânt al Kremlinului a publicat un mesaj anti-război. Ce s-a întâmplat după câteva ore

Papa Francisc l-a sunat pe Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Ce a vrut să-i spună personal

Unor femei din Ucraina le-au apărut pe Tinder profilurile militarilor ruși: „Nu am de gând să mă culc cu inamicul”

Cătălin Botezatu, despre stilurile vestimentare vedete ale anului 2022

Irinel Columbeanu a lansat două volume biografice

Irinel Columbeanu a lansat în decembrie 2021 cartea „Istoriile unui vehement. Ipocrația”. În februarie, acesta a lansat și cel de-al doilea volum, „Istoriile unui vehement. Apofenia?”, carte dedicată fostei sale soții, Monica Gabor.

Pe volumele pe care le-a oferit fostei partenere de viață și fiicei lor, Irinel a scris câte un mesaj. „Fiicei mele Irina, În așteptarea apariției tale, at least în cel de-al doilea volum și forever in my heart”, i-a scris Irinel Columbeanu fiicei sale. Pe cartea oferită modelului, afaceristul a scris: „Monicăi, Împreună cu cele mai curate și sincere gânduri ale mele. P.S.: Cam pe la pagina 187, de-abia veneai pe lume :))”.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter