Irinel Columbeanu, primele declarații după operație

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 martie 2022, 16:47

Irinel Columbeanu (64 de ani) a suferit un accident vascular cerebral pe 18 februarie 2022. Zece zile mai târziu, a fost operat.

Irinel Columbeanu, primele declarații după operație

Intervenția, deși una dificilă, a fost un succes, iar medicii sunt optimiști în ceea ce-l privește. „Acum mă simt bine. A fost mai greu ieri, când fost operația. Acum totul e ok, sunt bine. Mâine mă externează”, a declarat Irinel Columbeanu, în exclusivitate pentru WOWbiz.

„Sunt la Spitalul Elias din data de 18 februarie. La două zile după lansarea cărții, mi s-a făcut rău și am fost adus aici. Nu am avut niciun semn care să mă avertizeze. Brusc am avut o stare de moleșeală, leșin, cauzate de oboseala acumulată cu cele două lansări”, mai explica Irinel Columbeanu înaintea operației, pentru Click!

„Acum sunt sub supraveghere medicală, sunt foarte bine îngrijit. Am alături colegii de salon care sunt haioși, sunt foarte răsfățat. Am o medicamentație pe care o respect, dar și un regim. Nu mai mănânc dulciuri, evit grăsimile, tot ce pune în pericol sănătatea, pentru că am colesterolul mare”, a continuat.

„Nu prea am avut probleme de sănătate, nu am fost un om bolnăvicios. Doar că, în 1981, am mai avut un AVC și, drept să vă spun, a fost mai greu decât ăsta de acum. Nu m-am speriat nici atunci, mai ales că eram tânăr”, a încheiat atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

De ce a lipsit Monica Gabor de la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu: „Am invitat-o”

De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Anna Lesko

De cât timp nu și-a mai văzut Irinel Columbeanu fiica?

Irinel Columbeanu a scris o trilogie biografică

Primul volum al trilogiei biografice scrise de Irinel Columbeanu, „Istoriile unui vehement. Ipocrația”, s-a lansat în decembrie 2021, în timp ce al doilea, „Istoriile unui vehement 2. Apofenia?”, s-a lansat în februarie 2022. Al treilea volum ar urma să se lanseze în primăvara sau în vara anului acesta.

Din 2006 până în 2011, Irinel Columbeanu a fost căsătorit cu modelul Monica Gabor (34 de ani), alături de care are o fiică, Irina Columbeanu (15 ani). Irina locuiește în prezent în SUA cu Monica și cu iubitul ei, Mr. Pink, precum și cu fiul bărbatului. Irinel a invitat-o pe Monica la lansarea celei de-a doua cărți, însă modelul nu a participat la eveniment.

Foto: Facebook; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter