Marinela Chelaru a suferit patru accidente vasculare cerebrale. Cum se simte acum actrița

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 19 aprilie 2023, 10:28

Marinela Chelaru s-a confruntat cu mari probleme de sănătate în ultima perioadă. Actrița a suferit patru accidente vasculare cerebrale și a stat internată în spital timp de o lună.

Îndrăgita actriță a fost externată chiar în Vinerea Mare și a putut să petreacă Paștele acasă și nu în salonul rece al unui spital. Totuși, timp de patru săptămâni, Marinelei i s-au făcut mai multe investigații, medicii asigurându-se că starea ei de sănătate este acum una bună.

Marinela Chelaru a suferit patru accidente vasculare cerebrale

Marinela Chelaru a povestit că într-o zi s-a simțit rău, a fost dusă la spital, iar în următoarea zi a suferit patru accidente vasculare cerebrale. A stat internată patru săptămâni, medicilor fiindu-le teamă că ar putea avea cheaguri de sânge care s-ar putea duce la creier.

„Am ajuns acasă, în sfârșit doamna doctor mi-a dat drumul și sunt fericită că am fost de Paște acasă. Mi s-a făcut rău, m-a luat salvarea, iar a doua zi am făcut 4 AVC-uri. Doctorilor le era teamă că am cheaguri de sânge la inimă și să nu se ducă la creier. Am făcut toate investigațiile. Se pare că sunt ok, am o mică gastrită pe care o aveam ceva de vreme”, a povestit actrița la Antena Stars, potrivit SpyNews.

Citește și: Actrița Marinela Chelaru are probleme grave de sănătate: ”Voi muri, mă duc la Dumnezeu”

Marinela Chelaru a fost externată în Vinerea Mare și a reușit, astfel, să petreacă sărbătorile pascale alături de cei dragi.

„Prietenii mei care nu sunt puțini și au fost la mine la spital și m-au impresionat foarte tare. Și acum când am venit de la spital n-am avut timp să pregătesc cozonaci și mi-au adus de toate, inclusiv vecina mea. Nu mi-a lipsit nimic de Paște. Și niște colegi de facultate, prieteni buni, am avut oameni care mă iubesc și sunt lângă mine”, a mai spus actrița.

Citește și: Ce pensie are actrița Marinela Chelaru: „Cumpărăm mâncare doar când sunt reduceri!”

Medicii i-au impus câteva restricții

La o săptămână după ce a fost internată, Marinela Chelaru a făcut dezvăluiri de pe patul de spital. Actrița a dezvăluit atunci că medicii i-au impus câteva restricții alimentare. De asemenea, aceasta nu mai are voie să consume cafea.

Citește și: Alina Sorescu dezvăluie cum i s-a schimbat viața după despărțirea de Alexandru Ciucu: „Am renăscut și sunt recunoscătoare” / Exclusiv

„Nu mai am voie sub nicio formă să fumez, să beau cafea, care era plăcerea mea. Alcool nu prea beau, nu m-a pasionat niciodată. Am vrut să beau când au murit ai mei, că cică uiți. Aiurea, asta nu uiți niciodată”, a spus atunci Marinela Chelaru.

Citește și: Ce mamă frumoasă are Monica Bîrlădeanu! Suferința prin care a trecut familia vedetei

„Să stau cuminte, fără sare, fără grăsimi, fără prăjeli. Dar să știi că nu am făcut abuz în general, fiind organismul meu mai sensibil. S-a sensibilizat organismul după operația la inimă”, a precizat actrița.

Marinela Chelaru a explicat că până acum nu a mai suferit niciun anevrism și că totul se datorează vârstei și a bolilor pe care le are.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter