Irinel Columbeanu: «Monica nu a mai comunicat deloc cu mine»

De Libertatea.ro, pe

Monica Gabor s-a întors din America, săptămâna trecută, pentru a-şi revedea fiica, pe Irinuca, pe care n-o mai strânsese în braţe de vara trecută, dar şi pentru a fi prezentă la parastasul de un an al mamei ei, Veronica Bulai. Pentru a-i justifica plecarea Monicăi de pe litoral spre Bacău, Irinel s-a văzut nevoit să-i spună fiicei sale, abia acum, că bunica ei a murit, veste care a întristat-o pe micuţă.
Fosta doamnă Columbeanu a părăsit litoralul românesc în urmă cu două zile şi, fără îndoială, cea mai tristă a fost fetiţa sa, Irina, care nu s-a putut bucura prea mult de răsfăţul mamei ei, pe care a revăzut-o după o absenţă de mai bine de 11 luni.
Deşi, iniţial, actuala iubită a lui „Mr Pink” anunţase că se va întoarce la mare, după parastasul de un an al Veronicăi Bulai, nici măcar Irinel Columbeanu nu ştie dacă ea se va ţine de cuvânt: „Normal că Irina îşi doreşte ca mama sa să se întoarcă.
Nu ştiu dacă va mai veni, nu mi-a zis nimic despre planurile sale. Ea nu a comunicat mai deloc cu mine”, a mărturisit omul de afaceri pentru Libertatea.
Citeşte mai multe despre Monica Gabor şi irinel Columbeanu pe Libertatea.ro
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter