Irinel Columbeanu i-a cerut ajutor financiar fostei soții, Monica Gabor

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 05 iunie 2020, 13:44
Irinel Columbeanu trece prin probleme financiare majore. Omul de afaceri a fost nevoit să-și scoată la licitație vestita vilă de la Izvorani și să se mute în chirie într-un apartament dintr-un complex rezidențial. Din păcate, nici aici nu s-a putit întreține și a făcut datorii la întreținere, motiv pentru care a fost evacuat și s-a mutat într-un apartament modest din Colentina. 

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica în format electronic!

Problemele nu s-au încheiat însă pentru Irinel Columbeanu care, se pare, a fost nevoit să-i ceară ajutor financiar fostei sale soții, Monica Gabor. Dacă în urmă cu 14 ani, afaceristul avea o avere estimată la 70 de milioane de euro, iată că a ajuns în sapă de lemn și nu reușește să trăiască de la o lună la alta: Irinel a sunat-o pe Monica. A lăsat ruşinea la o parte şi i-a spus că are nevoie de nişte bani şi i-a explicat ce probleme are. Monica are un tată de întreţinut, o are şi pe fiica ei Irina în America, aşa că nu i-a spus din prima: «Da». Este o situaţie grea pentru el. De când a pierdut toată averea, abia se mai întreţine” – au povestit apropiați de-ai afaceristului pentru click.ro.

Citește și – Olivia Steer, teorie șocantă despre vaccinurile anti-gripale. Soția lui Andi Moisescu spne că sunt „cauzatoare de coronavirus”

Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-au căsătorit în 2006, iar în 2011 au divorțat. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Irina, care, deși să află în custodia tatălui, momentan locuiește în America alături de mama sa. Anul trecut, Monica Gabor s-a căsătorit cu omul de afaceri chinez, Mr. Pink., cel cu care are o relație de aproximativ ani de zile și alături de care locuiește în SUA.

Citește și –  Lidia Buble, primul mesaj după ce s-a scris că s-a despărțit de Răzvan Simion

Sursă foto: arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter