Feli Donose a mărturisit că a avut un blocaj creativ: „Am avut o perioadă foarte grea”

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 20 februarie 2023, 18:28

Feli Donose a făcut câteva dezvăluiri pe rețelele de socializare, la două luni de la despărțirea de tatăl fetiței sale, Cătălin. Artista a mărturisit că a trecut prin momente dificile, care au făcut-o să își piardă inspirația, și nu a mai reușit să scrie piese noi.

Deși spune că de obicei își exprimă sentimentele prin muzică, de data aceasta nu a mai reușit să compună nimic.

Feli Donose a avut un blocaj creativ

Feli Donose a postat pe Instagram un mesaj în care vorbește despre clipeâle dificile prin care a trecut în ultima perioadă. Cântăreața a anunțat la finalul lunii decembrie că s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Cătălin.

„Am avut o perioadă extrem de grea. Perioadă care, atunci când am dat să fug … m-a aruncat exact în mijlocul inimii mele. Nu mi s-a întâmplat niciodată să am un blocaj creativ atât de puternic. Îmi doream să scriu. Îmi doream să dau afară prin cântec sentimentele mele pentru că sunt reale”, a scris Feli pe rețeaua de socializare.

„Pentru că știu că muzica scrisă din povești adevărate poate vindeca sufletul celui care o ascultă. Și ce împlinire mai mare pentru un artist decât asta? Să știi că muzica ta face cuiva bine… bate la cur orice ban sau kilometri de faimă”, a mai spus artista.

Acum, Feli revine în forță și spune că a reușit, în sfârșit, să scrie prima ei piesă pe anul 2023.

„După o pauză totală din august, în ianuarie am scris prima piesă. Mâine îi filmez un videoclip care să redea in imagini tot ce simte acum inima asta a mea. Asta nu e o postare de promovare. E un mesaj de bucurie prin care să vă spun ce frumos îmi voi cânta povestea. Și cât vă veți regăsi în ea”, a explicat Feli Donose.

„Nu e un single oficial. E o piesă cadou. Pentru mine și pentru voi. Vă pup din lumea mea!”, a încheiat artista mesajul.

Citește și: Feli Donose, reacție la criticile primite pentru aspectul fizic: „Ești șmechera lumii fix așa cum simți să fii”

Citește și: Cum arată mama lui Feli Donose. Cântăreața și-a fotografiat fiica de 4 ani în brațele bunicii

Citește și: Feli Donose s-a despărțit de tatăl fetiței sale: „Ne-am iubit, dar de la un timp nu ne-am mai potrivit”

Citește și: Cum își câștiga Feli Donose banii înainte să devină celebră

Feli și Cătălin s-au despărțit după 5 ani de relație

Feli Donose a anunțat, la finalul anului 2022, că relația ei cu Cătălin, tatăl fetiței sale, Nora Luna, s-a încheiat. Cei doi erau împreună de cinci ani.

„Mai sunt câteva zile până în 2023, iar eu vreau să intru în noul an curată și fără secrete. Așadar, vreau să știți de la mine că eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim. Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit. Pe mine și pe Cătă ne leagă de aici încolo o relație de prietenie frumoasă, mult respect și, cel mai important, de rolul de părinți ai Norei Luna”, a scris atunci Feli pe Instagram.

La începutul relației, cei doi s-au iubit de la distanță. Și asta pentru că iubitul lui Feli, Cătălin, locuia în Germania. În timp, el a decis să se mute în România pentru a putea fi alături de artistă.

„Eram într-o relaţie la distanţă cu Cătălin, care spunea că a decis să se mute în ţară ca să încercăm să avem o relaţie, or, eu nu mai avusesem o relaţie stabilă de foarte mulţi ani. Fugeam de angajament, pentru mine era: „NU! Mi-ai stricat meciul! Eu vreau să adopt şi să fiu mamă singură. Lăsaţi-mă în pace! Ce e cu toate planurile astea date peste cap? Tata moare, omul ăsta vine, eu relaţie? Când adopt?“. A fost un şoc foarte mare pentru mine pentru că a plecat tata şi a venit alt bărbat în viaţa mea. Apoi am rămas gravidă. Iar n-am mai înţeles nimic”, a povestit Feli despre începuturile relației sale cu Cătălin, potrivit Pro FM.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Feli Donose

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter