Irina Rimes a dezvăluit motivul real al divorțului de Andi Bănică

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 mai 2021, 16:06

Timp de un an, Irina Rimes a fost căsătorită cu artistul Andi Bănică. Fostul cuplu a divorțat în 2017. În prezent, solista formează un cuplu cu un tânăr artist francez, David Goldcher.

Irina Rimes a dezvăluit motivul real al divorțului de Andi Bănică

În presă s-a speculat că Irina și Andi s-au despărțit fiindcă artistul ar fi înșelat-o. Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță (43 de ani), Acasă la Măruță, Irina a dezvăluit care a fost motivul real al divorțului lor.

„Eu stăteam cu Andi la un moment dat și ne uitam la televizor, la o emisiune unde se discută chestii de genul [relații celebre]. Stăteau doi psihologi, un astrolog, etc. să discute problema mea cu soțul meu care stătea lângă mine.

Eram amândoi cu un pahar de vin și ne uitam ca la film, ca la o comedie. (…) Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Nu a făcut nimeni niciun copil”, a dezvăluit solista. Întrebată de Cătălin de ce s-au despărțit, ce nu a funcționat, Irina a explicat: „Oamenii se schimbă la un moment dat în viață, vor altceva.

Din păcate, suntem făcuți să căutăm mereu altceva. Nu e nimic adevărat din ce s-a scris. Nimic, nimic. Zero, zero. E o poveste. Nu știu cine a spus povestea asta, nu știu care a fost interesul acestei persoane. Pur și simplu, la un moment dat ne-am gândit să căutăm alte lucruri în viață, dar ne-am despărțit frumos, normal, ca doi oameni maturi”.

Cum s-au cunoscut Irina și Andi

„Eram în Republica Moldova, era emisiunea Fabrica de Staruri, care la noi în Republică era un show foarte cunoscut. Trebuia să stai 3 luni închis într-o casă. În fiecare săptămână era concert și după se alegea cine mergea mai departe. (…)

Citește și:

Care este relația dintre Ioana și Ilie Năstase la 3 luni după ce Ioana a depus actele de divorț

Alexandra Ungureanu, despre cea mai grea perioadă din viața ei: „Mă ascundeam în culise să plâng”

Alexandra Ungureanu, despre cea mai grea perioadă din viața ei: „Mă ascundeam în culise să plâng”

Acolo l-am cunoscut pe Andi. Am rămas amândoi până la final în show. După care show-ul s-a terminat. Alex Mațaev a câștigat. (…) S-a terminat concursul, m-am întors acasă, aveam o facultate de terminat, și într-o zi mă sună Cristi Tabără.

Irina Rimes

Zice: «Irina, fă-ți actele, fă-ți viză. Trebuie să vii în România că vrea să semneze Cat Music cu tine». Zic: «Wow, contract!». (…) Urc în autobuz fără să mă gândesc unde o să stau, ce o să fac”, a mai mărturisit Irina.

În drum spre România, solista a contactat mai multe cunoștințe la care să poată sta până își găsește chirie. „Nimeni nu putea să mă primească. Toată lumea se ducea la mare, la munte. (…) Toată lumea îmi zicea: «N-am cum să te primesc, sună-l pe Andi». Dar nu-mi permiteam atunci. La un moment dat mă sună Andi pe mine”, a continuat.

Andi a cazat-o într-un hotel din București, iar în următoarele zile au ieșit la mai multe întâlniri. „De fapt, aflu mai târziu că nu aveam niciun contract. Nu exista nicio invitație din partea nimănui, ci Cristi Tabără se gândise el așa că eu cu Andi trebuie să fim împreună. Nu știu câți oameni erau în complot. Nu știu”, a mai spus Irina.

„N-am mai plecat din București. Eram îndrăgostită de Andi și el era de mine. (…) Eu l-am cerut, de fapt. El mă cerea în fiecare zi și eu ziceam «nu, nu, nu». Într-o zi ne-am dus pe Transfăgărășan și i-am zis: «Ce facem Andi, ne căsătorim sau nu ne căsătorim?». El a zis da și peste o săptămână am fost la starea civilă. A fost frumos”, a încheiat solista.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter