Irina Loghin a devenit bunică: „Nepoțica a împlinit 3 luni”. Fiica artistei, Irinuca, a născut în secret / Exclusiv

De Magda Anghel, pe Ultimul update Vineri, 30 decembrie 2022, 18:13

Irina Loghin a devenit bunică, pentru prima dată, și va petrece primul Revelion alături de nepoțica ei, Ana. Supranumită „Regina muzicii populare”, artista, în vârstă de 83 de ani, a dezvăluit, în exclusivitate pentru UNICA.RO, că fiica ei, Irinuca, a adus pe lume o fetiță.

Irina Loghin și-a văzut cel mai mare vis împlinit! Artista a devenit bunică, pentru prima dată, la 83 de ani, după ce fiica ei, Irinuca, a născut o fetiță. În exclusivitate, pentru UNICA.RO, cântăreața de muzică populară a făcut primele declarații despre venirea pe lume a primei nepoate.

Irina Loghin a devenit bunică

Irinuca Loghin și soțul ei, Bogdan Barbu, au devenit părinți în septembrie, iar micuța a primit numele Ana. Anul trecut, fiica Irinei Loghin mărturisea că, deși nici ea, nici soțul nu au probleme medicale, copilul pe care și-l doresc atât de mult se lasă așteptat, motiv pentru care au decis să urmeze un tratament recomandat de medic.

„Dorim ca anul acesta să-i facem un nepoțel mamei. Ne chinuim foarte mult să-i îndeplinim dorința. Am mers la medic, urmez un tratament. Medicii fac și ei ce pot, acum trebuie să mai vrea și Dumnezeu.

Nu e o problemă medicală, suntem sănătoși amândoi, dar bebelușul se lasă așteptat. Eu îmi doresc mult o fetiță. Am crescut numai cu fratele meu, surorile mamei mele au avut numai băieți, de aceea vreau o fetiță”, spunea Irinuca Loghin, în 2021, la Antena Stars.

Irina Loghin, primele declarații după ce a devenit bunică: „Ana a împlinit trei luni”

Dorința i s-a împlinit, însă, un an mai târziu, în 2022, când și-au ținut copilul în brațe. Irina Loghin mărturisește că, de când a devenit bunică, a renăscut.

„În fiecare dimineață când mă trezesc îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru această mare bucurie din viața mea. Mi-am dorit atât de mult nepoți. Pot spune că este cea mai mare bucurie din viața mea, după ce i-am adus pe lume pe Ciprian și Irinuca.

Nepoțica mea, Ana, a împlinit ieri 3 luni. Este nepoțica din partea Irinucăi. De când a venit pe lume parcă am uitat de toate necazurile și relele, că nici noi nu suntem scutiți de astea… Nu locuiesc cu ei, dar merg în fiecare zi să o văd pe nepoțică”,
a spus Irina Loghin, pentru UNICA.RO, fericită că a devenit bunică.

„Este cel mai frumos sentiment, cel de bunică”

Cântăreața de muzică populară și-a luat deja rolul de bunică în serios și i-a oferit fiicei sale primele sfaturi.

„I-am povestit Irinucăi, după ce i-am născut pe ei, și plângeau, ca orice copil, doctorițele de la spital îmi spuneau: ‘Intrați în baie și dați drumul la robinet încât să nu auziți cum plânge. Aveți tăria asta. Este greu, dar dacă aveți tăria asta o să va fie mai ușor. Prima zi plânge tare, a două zi mergeți iar în baie și dați drumul la apă, va plânge mai puțin, a treia zi și mai puțin, iar a patra zi… deloc’. Așa s-a întâmplat. I-am spus Irinucăi să aibă și ea tăria asta.

Este cel mai frumos sentiment, cel de bunică. Doresc tuturor să aibă parte de așa bucurie în viață”, a spus Irina Loghin, în exclusivitate, pentru UNICA.RO, după ce a devenit bunică.

Citește și: Cum a apărut Irina Loghin pe scenă, de 1 decembrie, la 83 de ani. „Nu mai poți face ceea ce făceai odată!”

Irinuca, fiica Irinei Loghin, s-a căsătorit în 2018

Irinuca Loghin are 43 de ani și s-a căsătorit în 2018, cu Bogdan Barbu, un coleg de muncă, din Târgu Jiu, cu care era implicată într-o relație de mai mulți ani. Ceremonia religioasă a avut loc la Mănăstirea Cașin din București, iar la petrecerea de nuntă cel care a dat startul evenimentului a fost Fuego.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Fuego: „Din păcate, îi moștenesc pe părinți”. Afecțiunea i-a răpus tatăl

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter