Irina Loghin, operată înainte de botezul nepoatei sale. Artista s-a luptat cu durerile la eveniment, dar nu și-a putut ascunde fericirea

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 13 februarie 2023, 09:32

Irina Loghin și-a botezat nepoțica, în weekend, la doar câteva zile după ce ce a suferit o intervenție chirurgicală. Evenimentul a avut loc la Domeniile Săftica și a reunit numeroși artiști, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, Mioara Velicu, Daniela Condurache etc. au ținut să fie aproape de artistă în această zi importantă, dar au și încântat oaspeții ce celebrele lor piese. Micuța, care a fost botezată de Alina și Romeo Negoiasa din trupa Alesis, va purta numele Ana Alexandra.

Irina Loghin a așteptat toată viața acest moment, iar acum bucuria ei este deplină. Irinuca Cernea a reușit la 43 de ani, să o facă bunică pe celebra sa mamă, Irina Loghin. Micuța, care a venit pe lume în urmă cu trei luni, a fost botezată sâmbătă, iar evenimentul a fost unul cu ștaif.

Irina Loghin, în lacrimi la botezul nepoatei sale

Irina Loghin a trăit acest moment cu ochii în lacrimi. Chiar dacă se lupta cu durerile, pentru că în urmă cu trei zile suferise o operație de hernie de disc, artista a fost cu tot sufletul acolo.

“A primit taina botezului. Acest ritual este pentru mine unica bucurie. În viață te întâlnești și cu rele și cu bune. A trebuit să mă opresc să mai fac sport, că știți că sunt tot timpul prin Herăstrău, nu am știut că am hernie, a fost ceva neprevăzut. În ziua botezului împlineam trei zile de la operație. Bucuria a fost atât de mare că am uitat de toate relele, de toate durerile”, a mărturisit Irina Loghin la RTV.

Fuego: „Micuța Ana are deja atitudine și am un presentiment că va călca pe urmele bunicii”

Fuego crede că micuța Ana îi va călca pe urme celebrei sale bunici. Artistul a și postat pe contul său personal de Facebook câteva imagini cu nepoțica artistei, care are ochii ca marea.

“Orice copil e o binecuvântare! Mai jos, vedeți o minune de fată, dorită, iubită, venită din vise, cu bucurii – Ana Alexandra! Este nepoata Irinei Loghin și fiica Irinucăi Cernea și a lui Bogdan!

Acum este împlinită pe deplin doamna Loghin și eu, ca membru adoptiv al familiei, sunt fericit pentru această reușită, pentru că știu cât de mult își dorea și visa la asta.

Micuța Ana are deja atitudine și am un presentiment că va călca pe urmele bunicii! Le doresc să se bucure din plin de ea, de frumusețea timpului care vine și de creșterea ei! Să ne trăiască mult și bine”, mărturisește artistul.

Irinuca și Bogdan sunt căsătoriți de patru ani și jumătate

Irinuca și Bogdan s-au căsătorit în 2018, iar nunta, care a fost una de basm, a avut loc într-un restaurant situat pe malul lacului Floreasca. Imediat după petrecere, mirii au plecat în luna de miere. Irinuca Loghin și soțul ei, Bogdan Barbu, au devenit părinți în septembrie 2022.

În 2021, fiica Irinei Loghin mărturisea că, deși nici ea, nici soțul nu au probleme medicale, copilul pe care și-l doresc atât de mult se lasă așteptat, motiv pentru care au decis să urmeze un tratament recomandat de medic.

Foto: Facebook, arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter