Irina Columbeanu a revenit în mediul online după o pauză de un an

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 27 septembrie 2021, 12:43

Irina Columbeanu (14 ani), fiica lui Irinel Columbeanu (63 de ani) și a Monicăi Gabor (33 de ani), a revenit în mediul online după o pauză de un an. În prezent, Irina locuiește în Statele Unite ale Americii alături de mama ei, de partenerul Monicăi de viață, Mr. Pink, și de fiul omului de afaceri.

Irina Columbeanu a revenit în mediul online după o pauză de un an

Marți, 4 mai 2021, Irina a publicat două fotografii pe contul personal de Instagram. Postarea dinaintea acesteia urma să împlinească un an pe 10 mai. În dreptul celor două imagini, Irina a pus două emoticoane, unul cu o vioară, iar celălalt cu o lumânare: „🎻🕯”.

„Cea mai drăguță!; TRĂIEȘTE OAMENI BUNI; Irina punând lumea pe gânduri timp de un secol…; CE DOR MI-A FOST DE TINE; De ce nu mai postezi pe YouTube? Mă bucur să te văd din nou; Ai revenit!!; Ce mult ai crescut Irina. Sunt fanul tău”, au fost câteva dintre reacțiile urmăritorilor Irinei.

Imaginile au aproape 14 mii de aprecieri și aproape 1 mie de comentarii. În prima fotografie, Irina îi seamănă foarte mult mamei sale. Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Irina a împlinit 14 ani pe 18 ianuarie 2021. În mediul online, cu ocazia aniversării fiicei sale, Monica a publicat o fotografie în dreptul căreia a scris următorul mesaj:

„La mulți ani fiicei noastre iubite! Fericirea m-a găsit în urmă cu 14 ani când ți-am dat naștere, iar de-atunci nu m-a mai părăsit. Cu fiecare zi de naștere care trece, mă uimești mai mult și mai mult.

Te-ai transformat într-o persoană atât de inteligentă, distractivă și bună care are atât de multe de făcut în viață. Sunt încântată să văd ceea ce îți rezervă viitorul. O zi de naștere minunată și fie ca toate dorințele tale să devină realitate!”.

Citește și:

Jennifer Lopez a reluat legătura cu actorul Ben Affleck, fostul ei logodnic

Adina Buzatu, despre moartea tatălui ei: „Pierderea unui părinte toată viața te urmărește”

Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să dea în judecată spitalul în care artistul a fost internat

Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată

Între anii 2011 și 2012, Irinel și Monica au luptat în instanță pentru custodia fiicei lor. La acea vreme, omul de afaceri a câștigat custodia Irinei.

Acum însă, Irina locuiește cu mama ei în America. Adolescenta are o comunitate destul de mare în mediul online, 349 de mii de abonați pe YouTube și 158 de mii de urmăritori pe Instagram.

Irina este din ce în ce mai matură și îi seamănă din ce în ce mai multe mamei sale. Fotografii recente cu Irina Columbeanu găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter