Irina Columbeanu, elevă model în Malibu. „O savantă care se mândrește cu excelența academică”

De Unica.ro, pe

Irina Columbeanu (15 ani) este fiica Monicăi Gabor (35 de ani) și a lui Irinel Columbeanu (64 de ani). Fostul cuplu a fost căsătorit timp de 5 ani, din 2006 până în 2011. Deși, inițial, omul de afaceri a obținut custodia Irinei, în prezent, adolescenta locuiește cu mama ei în SUA.

Irina Columbeanu, elevă model în Malibu. „O savantă care se mândrește cu excelența academică”

În calitate de membră a Asociației Studențești a liceului din Malibu pe care-l urmează, Irina susține și promovează implicarea elevilor atât în cadrul instituției, cât și în comunitate.

Recent, Irina a fost singura elevă de clasa a IX-a nominalizată în cadrul evenimentului Tânărul Anului 2022 la BGCM (Boys & Girls Club Malibu), unde a concurat împotriva colegilor ei mai mari, susținând un discurs și prezentând un portofoliu extins cu realizările ei.

În primul an de liceu, Irina a ajutat la înființarea Brent’s Club (împotriva consumului de droguri) în campusul liceului, în cadrul căruia deține în prezent funcția de președinte. Adolescenta face și voluntariat în scopul ajutorării copiilor cu dizabilități.

„Pe lângă numeroasele sale activități extra curriculare, Irina este o savantă care se mândrește cu excelența academică și speră să devină într-o zi avocat, neurochirurg sau scriitor”, scrie Malibu Times, potrivit Pro TV.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

De ce nu-și vizitează Irinel Columbeanu fiica în America. Irina locuiește cu mama ei în Los Angeles

De cât timp nu și-a mai văzut Irinel Columbeanu fiica?

Monica Gabor, fotografie rară alături de Mr. Pink. Cum a fost surprinsă perechea

„Irina este o adevărată domnișoară. Merge la concursuri, e hotărâtă să îmbrățișeze cariera de avocat. Participă ca avocat la simularea unor procese, «mock trial», un proces simulat cu juriu, avocat, victimă, acuzat”, a povestit Irinel Columbeanu, pentru Click!.

„Ce m-a impresionat e că a participat în calitate de avocat al unei țări precum Japonia. Știu că a avut succes, iar pledoaria ei a fost apreciată de cei prezenți acolo. Studiază deja de pe acum. Are note foarte bune”, a continuat.

„Nu mi-a spus de ce a ales această meserie, nu știu dacă a fost influențată de ceva anume, de cineva. Dar știu că, pentru ea, învățatul e cea mai mare pasiune. E un spirit de competitivitate foarte mare în clasa ei. Mă bucur mult pentru ea, sunt foarte fericit”, a mai spus.

În plus, Irina ar scrie în prezent o carte în limba engleză. „Nu cunosc ce scrie Irina, o voi citi cu interes când o să o termine, nu am încercat să aflu. Fiind și eu autor, știu cum e. Nici ea nu-mi cere mie sfaturi, nici eu ei. Niciun autor nu vrea să dezvăluie nimic până nu apare opera”, mai povestea Irinel într-un alt interviu.

După o pauză de un an, Irina a revenit în mediul online în mai 2021. Deși postează sporadic pe rețelele sociale, adolescenta nu pare să vrea să-și reia constant activitatea pe Instagram și YouTube. Pe Instagram, Irina are 160 de mii de urmăritori, mai mulți chiar și decât mama ei, care are 116 mii, cu 44 de mii mai puțini.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter