Ionuț Belei, pregătit să le pună bețe în roate juraților de la Chefi la Cuțite: „Elevul mereu îi va învinge”. Cine a câștigat amuleta

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 04 aprilie 2023, 22:03

Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 al emisiunii Chefi la Cuțite, a venit pregătit să îi încurce pe cei trei jurați și să le „fure” amuleta cu numărul cinci. Tensiunile au fost cu atât mai mari cu cât, cel care i-a jurizat pe chefi a fost nimeni altul decât Răzvan Fodor.

Belei a intrat în lupta pentru amuletă, pregătit să mai adauge un avantaj în seif.

„Dacă Chef-ul sau profesorul sunt atât de buni, elevul mereu îi va învinge”, a fost declarația lui Ionuț, înainte ca Gina Pistol să dea startul întrecerii gastronomice.

Ionuț Belei, pregătit să trimită o amuletă în seif

„Știu că pare aronganța supremă, că ar putea spune lumea că sunt un înfumurat, dar s-ar putea ca amuleta asta să vină tot la mine”, a afirmat Cătălin Scărlătescu înainte de a începe lupta pentru amuletă.

„Mă bucur să fiu aici”, a precizat Ionuț Belei.

„Cel mai spectaculos, incredibil și gustos concurent în farfurie din toate sezoanele”, a mai spus chef Scărlătescu când a auzit cine este chef-ul care li se va alătura în lupta pentru amuletă.

„De departe cel mai bun concurent de până acum”, a afirmat chef Sorin Bontea.

Citește și: Jean Gavril și Dinu au făcut spectacol la Chefi la Cuțite: „Vrem să îi facem o surpriză lui Scărlătescu” / Video

„Astăzi m-am trezit, am ieșit în curte să beau cafeaua și ce văd? 11 păsări? E ca un semn divin și nu putem să ne jucăm cu energia asta divină. Așa că astăzi trebuie să vedem 11 condimente în preparatele voastre”, le-a spus Gina Pistol celor patru chefi.

„E ca și cum ai avea un haerem – 11 femei și trebuie să le mulțumești pe toate”, a afirmat Ionuț Belei când a auzit care este proba.

Citește și: Cine este Nina Hariton, concurenta care a primit primul cuțit de aur al sezonului 11 Chefi la Cuțite. Tânăra și-a negociat echipa

Cine a câștigat cea de a patra amuletă de la Chefi la Cuțite

Cel care a jurizat lupta pentru amuletă a fost Răzvan Fodor.

„Băiatul meu. Am fost pe colo, pe colo, cu el, mănâncă iute”, a spus chef Sorin Bontea, fericit că juratul este unul căruia îi cunoaște gusturile.

„Am fost cu el pe barcă, i-am ascultat poveștile despre mâncare, fără să vreau am toate informațiile”, a zis și Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Puya și soția fac show la Chefi la cuțite: „Am gătit prima oară la 15 ani, în sensul că am hrănit toată familia”

„Eu știu că îi place doar vinul”, a zis la rândul lui Belei, stârnind râsetele celorlați chefi.

Cei patru bucătari au preparat, în cele din urmă, câte o farfurie spectaculoasă, toate fiind pe placul lui Răzvan Fodor.

„N-a vorbit de rău nicio farfurie, nu a lăudat nicio farfurie, nu a desființat nicio farfurie”, a spus Cătălin Scărlătescu după ce Fodor a degustat preparatele lor.

Citește și: Dan Cruceru, participant la Chefi la Cuțite: „Ești pus în fața situației de a alege”. Cine a câștigat prima amuletă / Video

După ce s-a gândit bine și a analizat fiecare farfurie în parte, prezentatorul de televiziune a decis care este preparatul care merită recompensat. Iar acesta i-a aparținut lui Cătălin Scărlătescu.

Aceasta este a patra amuletă câștigată până acum de chef Scărlătescu.

„Te scot din telefon și din cartea de telefon”, i-a spus Sorin Bontea lui Răzvan Fodor.

„Nu te mai supăra, nu mai fi supărăcios”, i-a răspuns Fodor fostului lui coleg de la Asia Express.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter