Cum se simte fiica cea mică a Anamariei Prodan, după operația la genunchi

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 13 septembrie 2022, 12:00

Sarah Dumitrescu (22 de ani), fiica cea mică a Anamariei Prodan (49 de ani), a suferit o operație la genunchi, din cauza accidentării într-un meci de baschet.

Sarah studiază în Statele Unite ale Americii, unde practică baschet din 2019. Tânăra s-a alăturat echipei Cal Poly Mustangs în mai 2021, după despărțirea de echipa Universității Mississipi. Noua echipă reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo, California.

Cum se simte fiica cea mică a Anamariei Prodan, după operația la genunchi

Alături de tatăl sportivei, primul ei soț, fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, Anamaria a decis ca Sarah să fie operată în România, mai precis la Cluj. Anamaria și Tiberiu mai au o fiică, Rebecca, în vârstă de 23 de ani. După încheierea studiilor în Italia, Rebecca s-a mutat în SUA, de unde lucrează în prezent la lansarea propriului brand vestimentar.

„Alături de tatăl ei, am hotărât să o operăm în România, unde sunt medici minunați la Cluj, în special, pentru genul ei de accidentare. A fost totul un succes”, a declarat impresara, pentru Spynews.

Sarah Dumitrescu a debutat pe 1 noiembrie 2019 în baschetul de colegiu din America, NCAA, ultimul nivel înainte de WNBA, liga profesionistă americană de baschet.

„Sarah este foarte bine, operația a fost un succes. Este un copil minunat, un profesionist minunat, și va reveni de miliarde de ori mai puternică. Asta este viața. Câteodată, în sport, ai și genul ăsta de momente. Dar, la cum a fost crescută și având în vedere din ce familie vine, este o luptătoare. Cum am spus, o să fie de miliarde de ori mai puternică”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

Citește și: Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah, despre Laurențiu Reghecampf: „Îl așteptăm acasă”

Citește și: Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a răbufnit în mediul online. „Să vă fie rușine”

Citește și: Anamaria Prodan se consultă cu primul soț când ia decizii legate de Bebe, fiul ei cu Laurențiu Reghecampf

Sarah Dumitrescu are o siluetă înaltă, atletică, și un fizic tonifiat. Tânăra îmbină cu succes latura sa sportivă cu cea feminină, optând, în afara terenului de baschet, pentru ținute și accesorii elegante. Studenta are o pasiune pentru machiaj, iar, mai nou, și pentru tatuaje.

Pe brațul stâng, Sarah are tatuat mesajul: „In the end, all we have is each other (În final, ne avem doar unul pe celălalt)”. Pe o parte a brațului drept, baschetbalista are o floare, în timp ce pe cealaltă are o stea și un mesaj legat de familie. Ultimul dintre tatuaje este pe piciorul drept, deasupra genunchiul, și pare a fi mesajul: „The world is mine (Lumea este a mea)”.

Anamaria Prodan mai are un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior (14 ani), alintat Reghe Jr., Bebe sau Bebeto, din fostul mariaj cu Laurențiu Reghecampf (46 de ani). Impresara și antrenorul s-au separat în vara anului 2021, după 13 ani de căsnicie.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter