Ce cadou impresionant a primit Anamaria Prodan: „Mi-a făcut o așa surpriză plăcută…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 august 2022, 15:45

Anamaria Prodan a primit zilele trecute un cadou de lux. Impresara a fost plăcut impresionată de surpriza făcută de o prietenă apropiată.

Anamaria Prodan este extrem de iubită de prietenii ei, care îi fac surprize frumoase și o răsfățată cu cadouri scumpe. Zilele trecute, impresara care se află în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, a primit de la o prietenă apropiată un tablou personalizat, extrem de valoros.

Alexandra Văcăruși, care are propriul atelier de bijuterii şi personalizează, la comandă, orice obiect, i-a dăruit Anamariei Prodan un tablou cu portretul ei, realizat în întregime din cristale Swarovski.

Este o prietenă dragă care mi-a făcut o așa surpriză plăcută… O iubesc și mulțumesc! Tabloul ei va sta la loc de cinste în casa mea, a spus, pentru Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Citește și: Theo Rose, prima reacție la valul de critici despre noua relație: „Stau și încasez”

Adelina Pestrițu, super-petrecere aniversară pentru fiica ei! Zeny a împlinit 4 ani

Maria Constantin, atac de panică la „Splash! Vedete la apă”. Antrenorul vedetelor: „Are niște traume!”

Vlăduța Lupău a născut! Ce nume special a primit bebelușul. „Te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit”

Cât costă cadoul primit de Anamaria Prodan

Artista Alexandra Văcăruși a declarat că a lucrat câteva săptămâni la tabloul ce conține mii de cristale Swarovski. Un astfel de obiect valorează în jur de 2.000 de euro, a mai mărturisit aceasta.

Este cadoul meu pentru ea, nu este primul, a mai primit lucruri de la mine. Tabloul este special pentru că implică destul de multă muncă. Fotografia este transformată într-o schiță, din puncte, minuscule, pe care se pun cristalele. Am montat 11.520 de cristale pe tablou.

Valorează undeva la 2.000 de euro, dar nu banii sunt importanți, e un cadou pe care mi-am dorit să îl fac pentru ea. Când l-a văzut a reacționat așa cum mă așteptam, a fost chiar încântată. E un obiect frumos, iar ca și culori se potrivește perfect în casa ei, se asortează cu ceea ce are ea acolo, ei plăcându-i mult tonurile de gri, de negru, argintiu…

Fotografia am ales-o eu. Voiam să îi fac un tablou și mai mare, dar din motive tehnice nu am putut. Cristalele se montează manual, iar un tablou, dacă lucrezi câte patru ore pe zi, durează două, trei săptămâni, a dezvăluit artista.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter