Ioana Maria Moldovan amână nunta și face doar botezul. Care este motivul deciziei sale

De Mădălina Manole, pe
La începutul acestui an, chiar pe data de 13 ianuarie, la doar un minut după miezul nopții, Ioana Maria Moldovan a devenit mămica unui minunat băiețel, iar acum se pregătește să-l creștineze, numele ales pentru botez fiind Andrei-Ioan.

Ioana Maria Moldovan, în vârstă de 36 de ani, trăiește de 13 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Marian Galeș, însă până acum, în ciuda timpului petrecut împreună și chiar a sarcinii, cei doi nu s-au căsătorit. Îndrăgita prezentatoare TV a explicat care este motivul pentru care nu au ajuns până acum, nici în fața altarului și nici în fața ofițerului stării civile: „A fost un moment în care ne-am dorit să ne căsătorim, pentru ca Andrei să aibă în acte acelaşi nume de familie, dar n-a fost să fie, pentru că naşul nostru a fost plecat, eu voiam să ajungem la un anu­mit primar… Dar cred că aşa a trebuit să se întâmple, să nu ajungem să facem pasul ăsta şi că ne e mai bine fără acte. Dar copilul e pe numele tată­lui.” – a explicat Ioana Maria Moldovan într-un interviu acordat pentru Ok!Magazine.

Ioana Maria Moldovan nunta botez baietel

Ioana Maria Moldovan a dezvăluit, totodată, că nu va face nunta împreună cu botezul, așa cum toată lumea se așteaptă. În plus, pentru creștinarea micuțului a pregătit o altfel de surpriză invitaților. Botezul se va numi „Andrei-Ioan Airlines“, iar Ioana a explicat și ce anume a inspirat-o pentru această tematică: „Cred în familie şi trăim ca o familie tradi­ţională, dar fără acte. Şi nu, acum când vom face botezul, nu vom face şi nuntă, dacă asta se întreabă lumea. Va fi un botez altfel, în care Andrei-Ioan va fi pilot, mămica şi naşa vor fi însoţitoare de bord, iar naşul şi tata copiloţi. Bunicul patern al lui Andrei a fost pilot. În plus, lui Andrei îi plac mult avioanele şi chiar doarme cu braţele deschise, de parcă ar zbu­ra.” – a declarat Ioana Maria Moldovan pentru sursa citată.

Citește și – Laura Cosoi, 6 sfaturi despre alimentația din timpul alăptării

Citește și – Andreea și Cabral au aflat, în sfârșit, sexul bebelușului. De ce a durat atât de mult

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter