A învins cancerul și nu se mai vopsește. Cum arată Edith Gonzalez cu părul cărunt

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 19 februarie 2018, 13:19
Edith Gonzalez nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe de telenovele și a făcut istorie cu rolurile sale din Corazon Salvaje (Inimă Sălbatică), Salome și Dona Barbara, însă am putut-o admira în mult mai multe telenovele, dintre care amintim: La jaula de oro (Cușca de aur), Mundo de fieras (O lume a fiarelor), Nunca de olvidare (Dragostea invinge), Mujer demadera (Pădurea blestemată), La Reina del sur (Regina sudului).

Edith Gonzalez a demonstrat unei lumi întregi că nu este doar o femeie frumoasă și o actriță talentată, ci este și o persoană foarte puternică.

Edith Gonzales

Actrița a fost diagnosticată în 2016 cu cancer de col uterin în fază terminală, însă nu s-a dat bătută, ci a luptat cu toată puterea pentru a învinge cumplita boală care o condamna la moarte. Și, iată că, a reușit!  Edith Gonzalez a anunțat în iunie anul trecut că s-a vindecat și continuă recuperarea.

Edith gonzales - cancer de col uterin

 

După o perioadă în care și-a ascuns părul sub diferite accesorii, Edith a ieșit în public și, fără rușine sau teamă, și-a dezvelit capul. Era cheală, așa cum era de așteptat, deoarece ședințele de radioterapie urmate în tratamentul cancerului i-au distrus în totalitate părul. Însă, regina telenovelelor nu s-a sfiit, ci a fost mândră să se expună așa cum era în realitate, și era la fel de frumoasă, ba chiar mai radiantă ca niciodată.

#trabanjandoando #pausaperruna🐾🐾🐾

A post shared by Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1) on

De-a lungul ultimelor luni părul său a început să se regenereze și să crească, însă nu vom mai avea ocazia să admirăm celebrele bucle blonde de odinioară pentru că Edith Gonzalez nu mai este dispusă să se vopsească.

Edith Gonzales

La cei 53 de ani ai săi, deși ușor îmbătrânită și cu părul cărunt, actrița a rămas la fel de frumoasă, iar acum este mai plină de energie ca niciodată și acest aspect se observă din fotografiile pe care le publică constant pe conturile de socializare. Zâmbește, poartă haine colorate și vizitează locuri noi.

Edith Gonzales

Edith Gonzalez are o fetiță pe nume Constanza, în vârstă de 14 ani, născută în urma unei povești de dragoste eșuate cu politicianul Santiago Creel, iar din anul 2010 este căsătorită cu Lorenzo Lazo, de profesie economist.

#art #fun #artandfun #zonamaco

A post shared by Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1) on

Citește și – O știi din telenovele, dar azi e alt om. Și-a schimbat religia, numele și înfățișarea. Despre cine este vorba?

Citește șiÎl mai ştii pe Saul Lisazo? Cum arată astăzi sex-simbolul telenovelelor

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter